Cea mai mare temere a lui Theo Rose de când a rămas însărcinată: „E greu de trăit, nu e ușor să fii femeie gravidă”. Artista a dezvăluit totul

Author: Lavinia Medrea

Artista a dezvăluit totul

Sursa: Instagram Theo Rose

Theo Rose, una dintre cele mai iubite artiste din România, a dezvăluit care este cea mai mare temere a ei de când a rămas însărcinată.

Theo Rose este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi din țară, și nu mai este un secret că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Damian Anghel și că urmează, peste câteva luni, să devină mămică. 

Theo Rose, cea mai mare teamă de când a rămas însărcinată

Theo Rose a dezvăluit că, de când a rămas însărcinată, este copleșită de emoții.

Același lucru îl experimentează și partenerul ei, care ete foarte grijuliu și atent când vine vorba de copilul și iubita lui.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a recunoscut că se gândește la o grămadă de lucruri de când este însărcinată și că se teme de viitor. După ce naște, Theo Rose vrea să își continue toate proiectele pe care le are în plan și speră ca totul să decurgă așa cum își dorește.

Mai important de atât, își dorește ca băiețelul ei să fie sănătos și să poată trece ușor prin momentele în care va fi departe de el din cauza meseriei sale.

Citește și: Theo Rose a dezvăluit numele bebelușului. Cum arată artista, în al doilea trimestru de sarcină

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Artista a dezvăluit că îi va fi greu să fie departe de micuțul ei și că se gândește mereu dacă va fi, într-adevăr, o mamă potrivită.

Theo Rose: „E greu de trăit, nu e ușor să fii femeie gravidă”

De fiecare dată când se gândește la faptul că va sta departe de copilul ei din motive profesionale, Theo Rose izbucnește în lacrimi, mai ales pentru că știe că vor exista momente în care, de exemplu, cel mic va fi răcit, iar ea va trebui să-și onoreze proiectele. 

„Prima dată nu știi ce să înțelegi, e un gol în stomac nefiresc. Eu am simțit de multe ori un gol în stomac, dar acum se simte total diferit.

Citește și: Theo Rose, prima imagine cu burtica de gravidă! Băiatul artistei se face mare și puternic

(...)Toată lumea trăiește asta și Anghel mai mult decât mine, pe el îl ia cu leșin la fiecare control, la fiecare indicație a medicului, că apar tot felul de situații neprevăzute.

La fiecare înțepătură, la fiecare senzație nouă ai impresia că se poate întâmpla ceva. E greu de trăit, nu e ușor să fii femeie gravidă. Te gândești și după naștere dacă o să fii o mamă potrivită, dacă te descurci, mă apucă tot felul de gânduri.(...) Eu îmi doresc să-mi continui activitatea cu totul și mă gândesc că cel mai greu este să fii plecată și să fie ceva, să fie răcit sau să aibă o problemă.
Nici nu vreau să mă gândesc, mă ia plânsul”
, a dezvăluit Theo Rose, într-o emisiune televizată.