Cea mai mare trădare primită de Anamaria Prodan din partea lui Laurențiu Reghecampf. Impresara a făcut dezvăluiri dureroase: „Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 14 aug 2023, 02:30

Impresara a făcut dezvăluiri dureroase: „Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Anamaria Prodan a venit la emisiunea „În oglindă” și a dezvăluit mai multe amănunte dureroase din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf, dar și cea mai mare promisiune pe care și-a făcut-o, după divorț.

Invitată în noua ediție „În oglindă”, care urmează să apară astăzi, la ora 19:00, pe canalul de YouTube theXclusive, Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri dramatice despre suferința pe care i-a provocat-o Laurențiu Reghecamp. 

Cea mai mare trădare trăită de Anamaria Prodan. Ce i-a făcut Laurențiu Reghecampf

Impresara a dezvăluit cum și-a dat seama că, în căsnicia ei, ceva nu mai mergea bine.

Anamaria Prodan spune că nu s-ar fi așteptat în veci de la asemenea trădare din partea fostului ei soț.

„Era multă minciună.(...) Am fost scutul montat pe Laurențiu Reghecampf, fiecare secundă din viața mea am dedicat-o familiei mele și lui Laurențiu Reghecampf. L-am iertat de foarte multă vreme.

Citește și: Anamaria Prodan intră în politică. Din ce partid face parte și pentru ce luptă aceasta

(...) Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri, poate să ne fure toată munca de o viață, adică am avut atât de multă încredere în Laurențiu Reghecampf încât n-am verificat în 17 ani conturile (n.r.: bancare), plățile, nimic!”, a mărturisit, cu lacrimi în ochi, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a declarat, de asemenea, că atunci când a verificat conturile bancare „erau goale, toți banii erau transferați către femei ușoare”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Anamaria Prodan a recunoscut că Laurențiu Reghecampf ducea o viață grea lângă ea

În urmă cu ceva timp, Laurențiu Reghecampf spunea că viața lui lângă Anamaria Prodan era grea, asta pentru că nu putea lua singur decizii, de cele mai multe ori. Impresara a recunoscut că este adevărat, dar a mai spus că și-a învățat soțul tot ce trebuie să știe un bărbat adevărat.

„L-am învățat pe soțul meu, încă soțul meu, tot ce era frumos să știe un bărbat adevărat. Sunt femei care te ridică și femei care te coboară.

(...) Soțul meu, la un moment dat, a spus că i-a fost foarte greu să trăiască o viață lângă mine, că eu hotăram, eu făceam... e adevărat!”, a spus Anamaria Prodan.

Citește și: Exclusiv! Anamaria Prodan nu se amestecă în viața personală a fiicelor ei: "Iși trăiesc viața exact cum o visează ele"

„Abia acum, la aproape 50 de ani, mi-am promis mie că am să trăiesc pentru mine. Astăzi, bărbații, mă uit la ei și îmi pare rău că s-au născut bărbați, ei se uită după femei ușoare, femei cu care pot face nenorociri, ăsta nu e un drum care poate duce spre ceva bun.

N-ai cum să stai o viață în discotecă, n-ai cum să cheltui banii pe care îi ai sau pe care îi faci, o viață, la cazinou”, a mai mărturisit, emoționată, Anamaria Prodan.

Nu ratați un nou episod al emisiunii „În oglindă”, în această seară de la ora 19:00, doar pe YouTube theXclusive!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.