Cea mai mediatizata NUNTA a anului din Turcia a avut loc! Burak Ozcivit si Fahriye Evcen s-au casatorit. Mireasa a aratat ca o adevarata REGINA!

Autor: Silviu Bunea Editor Web: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2018, 13:34

Burak si Fahriye, de departe unul din cele mai mediatizate cupluri din Turcia, au spus DA intr-o locatie de vis.

Primele imagini cu cei doi in fata altarului au taiat respiratia fanilor din intreaga lume care abia asteptau sa ii vada. Mireasa a purtat o rochie tip sirena din dantela pretioasa, cu un voal imens de zece metri, iar machiajul a fost unul simplu, cat mai natural.

Citeste si: DANSUL MIRILOR, cea mai frumoasa dovada de iubire! BURAK OZCIVIT si FAHRIYE EVCEN, "dragoste nebuna" in pasi de dans! Iata ce melodie emotionanta si fascinanta au ales cei doi miri si ce atmosfera de basm au creat! VEZI un filmulet fabulos!

Citeste si: Momentul in care BURAK OZCIVIT si FAHRIYE EVCEN au spus cel mai hotarat "DA"! Invitatii au asistat cu emotie la fastuoasa ceremonie! Iata in ce DECOR DE RAI s-a desfasurat CUNUNIA celor doi miri! VEZI un filmulet spectaculos!

Buchetul miresei a fost realizat de o celebra casa de design floral, fiind extrem de discret insa de mare efect.

Foarte fericiti si zambitori, cei doi proaspat insuratei au aratat certificatul casatoriei spre deliciul invitatilor prezenti la eveniment.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.