„Cea mai neagră zi din viața mea și a ta, copilul meu iubit”. Cine este Alina, femeia de 32 de ani din Constanța, care a murit în luna a noua de sarcină

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 10 mar 2023, 11:35

Alina a fost supusă imediat unei operații de cezariană, după care a fost internată pe Secția de Terapie Intensivă

Sursa: Facebook

Alina a murit la doar 32 de ani, la Spitalul Județean Constanța, cu doar câteva zile înainte de a naște. Aceasta era însărcinată în ultima lună și era nerăbdătoare să înceapă noul capitol în viața ei.

Alina, o femeie de doar 32 de ani din Constanța, și fiica ei nenăscută au fost îngropate împreună, exact așa cum au și murit. Femeia a ajuns în stare foarte gravă la spital, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru niciuna dintre ele.

Cine este femeia de 32 de ani din Constanța, care a murit însărcinată în luna a noua

Alina era aproape de finalul sarcinii și aștepta cu nerăbdare să își strângă fiica la piept. Din nefericire, acest lucru nu s-a mai întâmplat. Aceasta a ajuns în stop cardio-respirator la Spitalul Județean Constanța, unde a și murit.

Conform Dobrogea TV, în momentul în care femeia a ajuns la spital, fiica ei nu mai prezenta semne vitale, dar eforturile echipei multidisciplinare au fost în zadar.

Alina a fost supusă imediat unei operații de cezariană, după care a fost internată pe Secția de Terapie Intensivă, unde a continuat să primească toate îngrijirile de care avea nevoie.

Citește și: „Nu mă voi mai urca niciodată în mașină cu tine”. Două tinere din Italia au murit, după ce mașina în care se aflau cu iubiții lor a intrat într-un copac

La scurt timp, femeia a intrat, pentru a doua oară, în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare, care au durat aproximativ o oră, nu au dat niciun rezultat. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„În cursul zilei de marți, 7 martie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați de Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Andrei Constanța, cu privire la faptul că, în unitatea medicală s-a constatat

decesul unei femei, de 32 de ani, și a unui făt.

În cauză, s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Mesajele de condoleanțe au curs în mediul online

Veste amorții Alinei a reprezentat un adevărat șoc pentru prieteni și pentru familie, iar mesajele de adio nu s-au oprit.

Printre cele mai afectate persoane se numără chiar mama Alinei, care și-a pierdut atât copilul, cât și nepoata: „Cea mai neagră zi din viața mea și a ta, copilul meu iubit! Mulțumesc familiei, colegilor și tuturor prietenilor pentru susținere și ajutor”.

Citește și: „A murit din dragoste” pe mormântul soției sale, când a mers să depună flori. Un bărbat de 84 de ani din Italia nu a putut suporta moartea soției sale

Chiar și o fostă profesoară de-a Alinei și-a luat rămas-bun, fiind șocată de faptul că una dintre cele mai bune eleve ale sale a trecut în neființă.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.