„Cea mai proastă vacanță din toată viața mea”. O femeie s-a ales cu o infecție urâtă la nivelul buzelor după ce a băut dintr-un pahar de plastic din hotelul în care era cazată

Author: Lavinia Medrea

Sandra Mason, în vârstă de 58 de ani, din Liverpool, a povestit cum a fost lăsată să suporte o „durere atroce” cu o infecție la buză după ce a băut dintr-un pahar de plastic la un hotel, în timp ce se afla într-o vacanță.

O femeie spune că a fost lăsată în „dureri atroce” după ce paharele de plastic murdare i-au provocat o infecție la buze în timpul unei vacanțe într-un „hotel de coșmar”.

Femeia s-a ales cu o infecție după ce a băut dintr-un pahar de plastic din hotel

Sandra, angajată la poliția din Liverpool, și soțul ei, Neil, în vârstă de 53 de ani, au declarat pentru The Mirror că hotelul a fost atât de murdar încât au trebuit să apeleze la ajutor medical pentru infecția de la buze.

Citește și: Semnal de alarmă de la medicul Octavian Jurma! Pandemia de Covid-19 ar putea reveni în România: "Riscul de infectare va crește progresiv cu 15-20%"

Neil a povestit cum a trebuit să avertizeze o femeie că au fost puse droguri în băutura ei. „L-am văzut pe acest băiat aruncând o pastilă în băutura unei tinere. M-am apropiat, am luat băutura și am răsturnat-o”, a spus acesta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„M-am dus la securitate și au plecat pur și simplu, a fost oribil. Ne-am plâns la TUI, dar nu am primit niciun răspuns. Era plin de americani de 18 sau 19 ani care se îmbătau timp de trei zile și apoi plecau acasă. Nu dau doi bani pe nimeni altcineva.

A fost o nebunie cu oameni care mergeau pe coridoare și băteau la ușa noastră la 3 dimineața”, a continuat bărbatul. 

Citește și: ,,Când am văzut-o, am fost înspaimântat". Cine este influencerița care a sfârșit înfometată, în urma unei diete pe bază de fructe

Sandra, care a fost dusă în vacanță de Neil pentru a sărbători sfârșitul celor trei ani de tratament împotriva cancerului, a spus: „A fost cea mai proastă vacanță din toată viața mea.

Au numit una dintre piscine "Bano"- care înseamnă toaletă în spaniolă. Am fost avertizați să nu intrăm în acea piscină. A fost un coșmar total și total, iar TUI nu ar trebui să trimită pe nimeni acolo, este o rușine. Soțului meu i s-au oferit chiar servicii sexuale și droguri când m-am dus la toaletă!”.

Răspunsul hotelului

TUI, care, de asemenea, a fost contactat în legătură cu călătoria familiei Mason, a declarat: „Ne pare rău să auzim de experiența domnului în timpul șederii sale la hotelul Riu Republica.

La TUI, ne străduim să facem din călătoriile cu noi o experiență plăcută de la început până la sfârșit, dar, din păcate, cu această ocazie, și în mare parte din cauza unor factori care nu se află în controlul nostru, nu am reușit să ne îndeplinim standardele noastre, înalte de obicei.

Echipa noastră a luat legătura cu domnul  și i s-a oferit un voucher cadou ca gest de bunăvoință, precum și consiliere din partea CCP (Centrul de Psihologie de Criză), dar, din păcate, acesta a fost refuzat”.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?