Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna a fost de -26 grade!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:16

Duminica la Miercurea Ciuc s-a inregistrat cea ma scazuta temperatura a acestui an -26 de grade Celsius in aer si aproape -30 de grade la sol.

Aceasta temperatura a fost inregistrata duminica dimineata la ora 08:00, potrivit meteorologilor. Scaderea de temperatura a fost brusca, avand în vedere ca in noaptea de vineri spre sambata, la ora 01.00, a fost minus un grad, in urmatoarele sase ore temperatura a coborat pana la minus 14 grade, iar astazi a fost mai rece cu 12 grade fata de sambata la aceeasi ora", a declarat meteortologul Tanko Karoly de la statia meteorologica din Miercurea Ciuc.

 

In toate localitatile din Harghita a fost ger, cu minime de -25,3 grade Celsius la Joseni si -22 de grade in aer la Toplita, in vreme ce temperatura la sol a fost de -29 de grade Celsius.

 

Potrivit meteorologului Tanko Karoly ultima noapte a anului va fi la fel de rece, cu valori termice de pana la -23 de grade Celsius in depresiunile din sud-estul Transilvaniei, dar cerul va fi senin, iar precipitatiile vor lipsi.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Minima absoluta a lunii decembrie in Harghita a fost de -33 de grade Celsius si a fost inregidtrata in anul 1998.

In timp ce maxima lunii decembrie a fost 16,8 grade Celsius si a fost consemnata in 1989 la Miercurea Ciuc.

 

Sursa: Mediafax

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.