Cea mai scumpa si exclusivista parada auto din Europa a ajuns in Romania

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 08:07

Bolizii, unii dintre ei comandati special pentru eveniment, au intrat in tara la orele prinzului, iar in aceasta seara isi vor parca miile de cai putere in fata Casei Poporului.

Inainte, insa, soferii au facut cunostinta cu radarele politiei rutiere. A tunat si tremurat punctul de frontiera Nadlac sub sutele de cai putere ale bolizilor. Zeci de "rachete" pe patru roti au intrat in Romania pentru ultimul capitol al celei mai exclusiviste parade din Europa.

La Gumball eticheta nu tine doar de adancimea portofelului. Ci mai degraba de raritatea masinilor. 40 de mii de lire e doar taxa de participare.

Cand masina poate depasi viteza de decolare a unui avion e usor sa fii furat de peisaj. Si chiar asta i s-a intamplat unui american, care a trebuit sa isi lase permisul de conducere politistilor aradeni.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Povestea s-a repetat la scut timp, dar

viteza a fost mai mare: 216 km la ora. Dar, pana la urma, distractia conteaza, spun soferii acestor adevarate bijuterii cu motor. Care putin dupa ora pranzului au ajuns in centrul Sibiului.

Ochelari, tricouri, brelocuri, toate au fost impartite cu darnicie de soferii Gumball. Intru extazul fanilor. In inima Sibiului a ajuns si celebrul Jean Alesi, insotit de fiul sau. Fostul pilot de Formula 1 a avut chiar si o melodie sugestiva pentru fani: Impresionanta colectie de masini va poposi in aceasta noapte in Piata Constitutiei din Capitala, unde va ramane pana duminica.

Gumball se incheie, in premiera, in Bucuresti, asa ca maine noapte participantii au pregatita o petrecere exclusivista intr-un club de fite.