Ingrediente
700g cartofi1 ceapa100ml ulei de masline8 oua1 praf generos de sare1 praf generos de piper
Mod de preparare
Curata cartofii si taie-i in felii rotunde, subtiri de jumatate de centimetru. Usca-i bine cu un prosop de bucatarie. Curata si toaca marunt ceapa.
Incalzeste uleiul intr-o tigaie la foc mediu si adauga cartofii. Asezoneaza, pune capacul si gateste usor timp de 10 minute fara sa lasi cartofii sa devina maro.
Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul
Adauga ceapa si gateste inca 10 minute cu capacul pus. Scurge apoi uleiul din tava si pastreaza pentru mai tarziu.
Bate ouale intr-un vas mare, apoi adauga cartofii calzi si ceapa. Lasa sa stea 10 minute.
Curata tigaia si adauga inapoi cateva linguri de ulei. Pune amestectul si... citeste mai multe pe kfetele.ro!