Ingrediente
700g cartofi1 ceapa100ml ulei de masline8 oua1 praf generos de sare1 praf generos de piper
Mod de preparare
Curata cartofii si taie-i in felii rotunde, subtiri de jumatate de centimetru. Usca-i bine cu un prosop de bucatarie. Curata si toaca marunt ceapa.
Incalzeste uleiul intr-o tigaie la foc mediu si adauga cartofii. Asezoneaza, pune capacul si gateste usor timp de 10 minute fara sa lasi cartofii sa devina maro.
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta
Adauga ceapa si gateste inca 10 minute cu capacul pus. Scurge apoi uleiul din tava si pastreaza pentru mai tarziu.
Bate ouale intr-un vas mare, apoi adauga cartofii calzi si ceapa. Lasa sa stea 10 minute.
Curata tigaia si adauga inapoi cateva linguri de ulei. Pune amestectul si... citeste mai multe pe kfetele.ro!