Cea mai stilata femeie din Romania si castigatoarea premiului de 100.000 de lei va fi aleasa astazi, in direct, de la ora 22:00, in editia speciala "Bravo ai stil! All Stars"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 16 iun 2018, 09:37

Ilinca Vandici: “Este momentul sa alegeti, sa decideti, si sa fiti alaturi de noi, pana la final!”

Am intrat in linie dreapta! Doar cateva ore ne mai despart de Marea Finala, “Bravo, ai stil! All Stars”, editia in care se va alege, in direct, castigatoarea acestui sezon, astazi, 16 iunie, de la ora 22:00.

Marea Finala a celui mai discutat si disputat sezon, “Bravo, ai stil! All stars!” este aproape de a trage cortina, nu inainte insa, de a-si desemna castigatoarea.

“Este seara voastra (a telespectatorilor – n.r.),

este lupta voastra, voi aveti in mana puterea de a decide! Voi sunteti singurii care le puteti oferi concurentelor tot sprijinul de care acestea au nevoie. Este momentul sa alegeti, sa decideti, si sa fiti alaturi de noi, pana la final (…) pentru ca impreuna am inceput si impreuna vom ramane pana la capat!”, spune, emotionata Ilinca Vandici.

Conceptul <Haute couture>, tematica ultimei Gale, cea care va incheia sezonul <Bravo, ai stil! All Stars> este in premiera si le va face pe finaliste sa straluceasca, in totalitate.

Este Gala in care juratii vor nota, nu doar momentul ce va fi prezentat, de catre fiecare finalista, ci tot parcursul competitional al acestora.

“Este unul dintre cele mai reusite momente pe care le-am vazut la <Bravo, ai stil!>, pana acum. O coregrafie impecabila, cei patru dansatori s-au miscat si au dansat divin, iar tu arati impecabil, ca de fiecare data. Mi se pare ca esti concurenta care pana acum a demonstrat cele mai coerente abilitati de styling, in aceasta competitie, mi se pare ca esti concurenta cea mai talentata, si voi ota asta, ca atare! Felicitari…!”, este

mesajul juratului Maurice adresat uneia dintre concurente.

Un spectacol de neuitat, multe clipe de emotie, de suspans si tensiune, asta vom vedea in Gala finala din aceasta seara, cu tematica <Haute couture>, cea care incheie acest sezon “Bravo, ai stil! All Stars”.

La finalul acesteia, telespectatorii isi vor desemna, in direct, in urma voturilor trimise prin sms, pe parcursul intregii saptamani, castigatoarea marelui premiului de 100.000

de lei si a titlului de Cea mai stilata femeie din Romania. 

Telespectatorii au posibilitatea, pe parcursul intregii saptamani, sa-si sustina favorita trimitand un SMS la 1230, cu numele concurentei preferate! Sesiunea de votare va fi deschisa pana la Marea Finala "Bravo, ai stil! All stars", difuzata in direct, pe 16 iunie, si se va inchide in momentul in care Ilinca va spune in emisiune „STOP VOT!”.

(Tariful este de 1,19 EURO/sms, cu TVA inclus, numar valabil in retelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile si Vodafone, tarif aplicat automat)

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.