Cea mai tare DIETA pentru GRAVIDE. Promite ca te scapa de 10 kg imediat dupa nastere!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:22

Loni Jane Anthony, o tanara mamica in varsta de 25 de ani a facut senzatie pe internet! Ea a publicat o dieta care promite sa te scape de 10 kg imediat dupa nastere.

Loni Jane Anthony a nascut un baietel sanatos in luna martie 2014. Proaspata mamica, in varsta de 25 de ani, pretinde ca a urmat un regim strict in timpul sarcinii pentru a o ajuta sa scape rapid de kilogramele in plus, la scurt timp dupa nastere.

Ea pretinde ca imediat dupa ce a nascut a slabit 10 kilograme. Tanara sustine ca a acumulat 17 kilograme in timpul sarcinii, dintre care 10 au reprezentat lichidul amniotic si greutatea bebelusului.

Regimul alimentar tinut pe perioada sarcinii a fost compus din 80% carbohidrati, 10% proteine si 10% grasimi. In plus, ea a adaugat ca obisnuia sa consume 10 banane pe zi.

Fiul ei s-a nascut cu o greutate de 3,9 kg si o lungime de 55 cm. Dieta ei a stranit multe reactii negative din partea viitoarelor mamici. Desi regimul propus de ea este unul controversat, trebuie sa recunoastem ca tanara arata femomenal in prezent, dar in timpul sarcinii.



Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.