Cea mai tare FARSA a inceputului de an! Cum reactioneaza o femeie cand are dovezi ca a fost inselata. Afla din VIDEO! :)

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:03

Te-ai intrebat vreodata cum ar reactiona o femeie care merge la cumparaturi cu iubitul si observa ca dupa ce a iesit din cabina de proba are ruj pe gat?

Realizezi ca nu te poti astepta ca iubita sa-si imbratiseze barbatul si sa-i spuna "ce barbat tare am eu trag femeile de el mai ceva ca de Brad Pitt" si ea sa fie mandra de el. Nu. Asa ceva nu se intampla in viata reala, ci mai degraba te astepti ca femeia sa-i aplice o corectie sanatoasa, chiar daca nu este vorba de pumni si palme, dar privirea unei femei geloase te baga in boala.


Totul a pornit de la o farsa care a fost facut intr-un magazin. Vanzatoarea si-a aplicat ruj pe mana in asa fel incat atunci cand ii aranjeaza camasa clientului sa-i aplice pe gat stampla incriminatoare. Imediat dupa acest episod barbatul este invitat in cabina de proba, insa ce nu stia acesta este ca inauntru se afla o usa secreta unde se ascunde o tanara superba. Barbatul iese si are parte de o surpriza la fel de mare ca si partenera, o tanara iese din cabina lui si ii face cu mana.
:)

Care au fost reactiile iubitelor pacalite poti vedea daca urmaresti materialul video postat mai jos.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.