Cea mai tare FARSA pe care o poti face pe autostrada! Vezi cum a speriat-o DE MOARTE pe sotia lui VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:17

Clipul de mai jos prezinta probabil cea mai reusita farsa pe care o poti face cuiva care doarme in masina, pe autostrada.

Barbatul circula alaturi de sotia si de copilul lui, iar in fata avea un camion care mergea cu spatele, din cauza faptului ca era tractat de o alta masina.

 

Profitand de faptul ca sotia lui dormea pe scaunul din dreapta si ca aceasta nu stia ce se intampla cu acel camion, barbatul a decis sa ii faca o farsa de zile mari.

 

In timp ce accelera si se apropia de camionul din fata, el si-a trezit sotia si a inceput sa tipe spunand "Iubito, trezeste-te, vine un camion spre noi".

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Ingrozita, femeia care probabil habar nu avea ce se petrece a inceput sa urle. Abia dupa secunde bune si-a dat seama ca totul era doar o farsa si s-a oprit.

 

Nu stim ce discutii au avut cei doi dupa, dar cu siguranta femeia nu a fost foarte incantata de gluma.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.