Cea mai tare legenda urbana din Capitala! Aceasta cladire din Bucuresti e considerata "poarta spre Iad" sau "casa diavolului"!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:29

Un imobil vechi din sectorul 2 al Capitalei a capatat o aura speciala dupa ce o legenda urbana o indica drept "poarta spre Iad" sau "casa diavolului".

Aspectul casei, acoperita de o iedera stufoasa care a sufocat pana si ferestrele, sporeste teama sau curiozitatea celor care au auzit povestea.

Se spune ca in acel imobil, in perioada interbelica, doua femei ar fi fost ucise, iar alta si-ar fi luat viata. Vechii proprietari nu mai traiesc, iar actualii rezidenti nu sunt prea comunicativi. Ciudat e ca si vecinii se feresc sa dea prea multe detalii evitand parca subiectul.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Imobilul se afla la doi pasi de bulevardul Magheru sau de strada Batistei. Pe unul dintre peretii casei a fost scrijelit la un moment dat "numarul fiarei", 666! Mitul urban spune ca cifrele nu se vad clar in mod normal, ci ar deveni luminoase in noptile cu luna plina.

Pe Internet, unde orice poveste banala poate deveni o "bomba", unii "specialisti" de ocazie cred ca ar fi vorba de un spirit malefic a carui prezenta se simte si in afara zidurilor casei, pana in strada Batistei!( sursa wowbiz.ro)

 

Taguri: