Cea mai tare razbunare! Era plinuta iar sotul i-a zis ca vrea sa divorteze. A accepta divortul t si s-a apucat de sport si arata de nerecunoscut! Cand a vazut-o cum arata, a ramas cu gura cascata

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:18

In 2011, Kailin cantarea 90 de kilograme si traia departe de sotul ei, un soldat in marina militara.

Tanara a vrut sa ii faca o surpriza barbatului in momentul in care urma sa se intoarca acasa din misiune, asa ca a inceput un program strict de exercitii fizice pentru a slabi. Isi dorea ca sotul ei sa gaseasca o noua femeie.

In a opta saptamana de antrenamente a primit o veste ingrozitoare: barbatul pe care ea il astepta acasa ii cerea divortul. In loc sa o demoralizeze, vestea i-a dat un motiv sa continue antrenamentele.

Desi suferea, a reusit sa indrepte furia si dorinta de razbunare catre ceva constructiv: sportul.

Dupa cateva luni, Kailin arata de nerecunoscut. Avea un corp de invidiat, era singura si fericita. Acum, ea e antrenor personal si ajuta si alte femei sa treaca peste problemele de greutate. In acelasi timp, ea posteaza regulat pe canalul sau de YouTube videoclipuri in care isi tine la curent fanii cu noutatile despre viata si cariera ei.

Urmareste in materialul video de mai jos cum s-a schimbat ea de la tanara plinuta care povesteste despre divort cu ochii in lacrimi la o femeie puternica, optimista si un corp de invidiat:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”