Cea mai temută probă de la „Insula de 1 milion”! Ce îi așteaptă pe concurenți în ediția de sâmbătă, 1 iunie, la Kanal D

Autor: Laura Macovei

De ceea ce ți-e frică nu scapi! Cu ce se vor confrunta concurenții într-o nouă ediție a emisiunii „Insula de 1 milion”, difuzată la Kanal D!

Cea mai temută probă de pe „Insula de 1 milion” îi va pune în dificultate pe concurenții care se luptă acum pentru suma de 340.000 de lei.

Concurenții vor avea de a face cu tarantulele într-o nouă probă

Cosmin Cernat va face un anunț surprinzător, dar și înfricoșător: Concurenții vor trebui să aducă 10 tarantule în următoarea probă, pentru a câștiga.

Citește și: Trei concurente au fost eliminate la Insula de 1 milion! Lacrimi și tristețe în rândul concurenților rămași: „Sunt fără cuvinte. Nu îmi revin”

Cosmin Cernat: Pentru prima oară, pe Insula de 1 milion, 10 tarantule. Runda decisivă: 340.000 de lei sunt în joc în această probă. Cine aduce primul 10 tarantule este declarat câștigător.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Flori, acuzată că joacă teatru

Între timp, Flori este acuzată de Szilard și Sorin că joacă teatru și că se joacă cu psihicul concurenților.

Szilard: Flori a profitat într-un fel foarte, foarte inteligent. Lucrează cumva la psihicul oamenilor.

Sorin: Flori joacă un pic de teatru frumos.

Citește și: Sindy a făcut nominalizările! Pe cine a ales concurenta să trimită la următoarea probă: „Să știți că am vrut să fac o farsă”

Începând de săptămâna aceasta emisiunea este difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, de la 21:00, la Kanal D.

Promo sâmbătă, 1 iunie 2024, doar la Kanal D:

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.