Cea mai TRASNITA inventie! Nu e o gluma: si-a facut pisica sa ZBOARE, la propriu VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 oct 2020, 02:45

Ca multi alti iubitori de animale, artistul olandez Bart Jansen a trecut prin momente grele atunci cand a fost nevoit sa asiste la moartea pisicii sale, Orville, care a fost lovita de o masina.

Pentru a nu se desparti insa de ea, barbatul a transformat animalul de companie intr-un obiect unic, practic un elicopter comandat prin telecomanda, pe care l-a numit Orvillecopter.

 

Dupa ce a impaiat animalul, artistul a apelat la serviciile unui expert in mecanica si a reusit astfel sa faca pisica sa zboare pentru prima oara.

 

Bart Jansen si-a dezvaluit creatia sambata in cadrul unui festival local si si-a descris inventia ca fiind jumatate pisica, jumatate masina.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

In acest moment, Orvillecopter-ul nu zboara chiar atat de bine pe cat si-ar dori creatorul sau, insa acesta a dat asigurari ca ii va atasa motoare mai puternice si elicii mai mari pentru a imbunatati performantele.