Cea mai trista cerere in casatorie. Afla ce s-a intamplat! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:03

Vrei sa-ti ceri iubita in casatorie si nu stii sa alegi momentul potrivit? Asa i s-a intamplat si unui barbat, care in cele din urma a ales cel mai nepotrivit loc pentru a pune intrebarea.

Totul s-a intamplat in pauza unui meci de basket cand organizatorii i-au pus pe cei din public sa se pupe. Camera a ales la intamplare o serie de cupluri si totul era dat pe monitoarele din sala.

Punctul culminat a fost cel in care un nou cuplu a fost rugat sa se sarute, moment in care barbatul a considerat ca ar fi momentul sa-si ceara iubita in casatorie. Din nefericire raspunsul ei nu a fost cel asteptat de barbat, dar si de multimea prezenta in sala.


Reactia o poti vedea daca urmaresti materialul video atasat mai jos. Vezi ce a facut barbatul dupa ce a fost refuzat, dar si care a fost reactia publicului.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.