Ceaiul de...Panda, cel mai scump din lume. Uite cat costa o ceasca

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:02

An Yanshi, un fost profesor si jurnalist in varsta de 41 de ani, foloseste excrementele ursilor Panda pentru a fertiliza culturile de ceai verde pe care le detine.

Profesorul sustine ca aceasta combinatie va crea ceaiul perfect. Fiecare lot de 50 de grame va fi scos la vanzare la un pret de aproximativ 2.600 euro.

 

Majoritatea oamenilor folosesc aproximativ trei grame de ceai pentru o portie, astfel ca pretul unei cani va ajunge la aproximativ 155 euro.

 

Incercand sa justifice pretul piperat, An Yanshi spune ca profiturile obtinute vor merge catre o organizatie de protectie a mediului.

El a adaugat ca viitoarele loturi vor fi vandute la un pret mai mic.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Ceaiul de Panda nu este singura bautura cu un pret atat de prohibitiv.

Cafele precum Kopi Luwak sau Uchunari, care sunt fabricate in sud-estul Asiei si Peru, pot ajunge la un pret de pana la 9.400 de euro pentru aproximativ 450 de grame.

 

Motivul? Boabele de cafea trec prin stomacul unei anumite rase de pisici, ce produce o enzima care le confera un gust special. Evident, inainte de a fi procesate, boabele trebuie culese din excrementele pisicii.

 

Taguri: