Ceartă aprigă între Sebastian si Robi: „Nu mă dau la femeia ta!” Ce i-a făcut tânărul Robertei? Aflați ce se va întâmpla, duminică, 25 august, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 24 aug 2024, 21:06

Robi și Sebastian, confruntare în Gală! Sebastian îl acuză pe Robi că ar fi pus ochii pe Roberta

Sursa: Kanal D

În ediția de duminică, 25 august, tensiunea atinge cote maxime între Sebastian și Robi, după ce Sebastian îl acuză pe tânăr că îi face ochi dulci Robertei.

În gala de duminică, apele devin tulburi între concurenții din Casa Iubirii, însă o ceartă aprinsă are loc între Sebastian și Robi.

Citește și: Incredibil ce s-a întâmplat după ce Sebastian i-a făcut o declarație de dragoste inedită Robertei: „Mă pedepsesc singur”

Ceartă aprigă între Sebastian si Robi. De ce este acuzat Robi de către concurent

Sebastian nu mai suportă gesturile lui Robi față de iubita sa și izbucnește.

Acesta îl acuză pe Robi că are un anumit fel de a se comporta cu femeile, care este extrem de deranjant și nu dă deloc bine la televizor.

De asemenea, Julia încearcă să îi găsească o „scuză” lui Robi, spunând că prin aceste gesturi el caută validare de la concurentele din Casă.

Citește și: Părinții Virginiei, declarații surprinzătoare despre relația dintre ea și Robi: „Sunt de acord”. La ce concluzie a ajuns Virginia, după scandalul cu fostul iubit

Sebastian: Nu vreau să încep să fac aiurea că mă descalifică azi. Termină, frate, că se vede urât rău din exterior, Robi. Tu ești nebun?

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Cum să mă duc eu la Virginia și să o iau de cap și să fac așa ceva? Sau la femeia unui alt tovarăș de al meu.

Robi: Băi, frate, termină, că nu mă dau la femeia ta, crede-mă.

Sebastian: Poți să dai, poți să faci ce vrei tu, că oricum am văzut că ai din astea în tine și faci.

M-am enervat urât rău acum.

Julia: Cred că Robi pur și simplu caută validare de la orice fată doar că acum este greșit să facă asta față de băieții de acolo.

Robi: Nu vreau să le stric relația.

Aflați ce se va întâmpla, duminică, 25 august, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D.