Cearta ca la usa cortului pe plaja intre concurenti! Castelele de nisip, motiv de scandal si in platoul "Te vreau langa mine": "Esti praf si pulbere, ma, asta e adevarul!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 13:10

O alta activitate pe plaja le-a adus concurentilor noi motive de cearta in public.

Organizati in doua tabere, acestia au avut de construit cate un castel de nisip, insa si de aceasta data spiritul competitional a trezit rivalitati si invidii intre concurenti.

Acuzandu-se reciproc de distrugerea castelului, cele doua tabere au ajuns la cutite. Ioan a fost acuzat de tabara adversa ca a trisat, mergand sa traga cu ochiul la construirea castelului celorlalti. In apararea lui a sarit Gabriela care a sustinut si ea ca cineva rauvoitor din cealalta echipa a venit pe furis si le-a daramat castelul din invidie.

“Cineva din echipa adversa ne-a stricat castelul, nu am mai vazut atata rautate!”, a zis Gabriela indignata. In loc sa aplaneze conflictul creat, Diana a aprins si mai mult spiritele, marturisindu-le tuturor ca stie cine a daramat castelul celeilalte echipe, cu gandul sa faca dreptate. Insa intentia tinerei a declansat un taraboi si mai mare plaja, deoarece Silviu nu s-a lasat mai prejos si a incercat sa isi demonstreze nevinovatia jignindu-l pe Ioan.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Cum de m-ai vazut tocmai pe mine? Aveti probe impotriva mea? Ce va ofticati atata!”, a rabufnit Silviu.


Cearta a continuat in platou, unde Silviu a fost din nou pus la zid pentru gestul facut fata de colegii sai, la mare. Incercand sa isi sustina pledoaria Silviu a cedat nervos, jignindu-le pe Alexandra si pe Ema. Furia dezlantuita a acestuia a determinat-o pe Gabi Cristea sa intervina si sa il puna la punct pe Silviu. Iata cum a raspuns Silviu acuzatiilor si ce masuri a luat prezentatoarea impotriva acestuia:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.