Cearta de proportii intre Gabriela si Cristina! Simtindu-se jignita, Gabriela a izbucnit in platou iscand un mare scandal. Iata ce replici acide si-au adresat cele dou concurente

Editor: Silviu Bunea Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:21

Afland ca Doina si Cristina au fost surprinse de o camera ascunsa, in timp ce o criticau pe la colturi, Gabriela le-a reprosat comportamentul adoptat si le-a cerut amandurora socoteala pentru criticile aduse.

Indraznind sa i se destainuie Doinei, Cristina a incercat sa afle mai multe detalii despre Gabriela, despre care nu are o parere buna, considerand ca are un comportament ciudat.

"M-am acomodat in emisiune, dar unii participanti ma scot din sarite! Gabriela, mi se pare ca are prea mult tupeu! Nu numai tupeu, dar este si agresiva! Este un copil cu probleme, simte nevoia sa fie in centrul atentiei! N-ar trebui sa ma las afectata de atitudinea colegilor, dar pe Gabriela nu o mai suport!",

a spus Cristina.

Vizibil deranjata de situatia creata in spatele ei, Gabriela i-a cerut socoteala Cristinei ca o barfeste pe ascuns, desi mereu s-a aratat foarte apropiata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

"Cristina, m-am luat de tine cumva si nu stiu eu? Ti-am facut ceva pana acum? Da, normal ca

sunt agresiva, asta-i modul meu de aparare! Daca ma vorbeai nu ma luam de tine acum! Nu inteleg care este motivul pentru care tu ma vorbesti pe mine! M-am simtit jignita! Iar doamna Doina a inceput din nou chestia aia cu banii! Eu nu am avut sa dau niciun ban numanui!"
, a zis Gabriela.

Replicile dure au continuat intre cele doua concurente pana cand la un moment dat a intervenit Gabriela Cristea, care nu a mai suportat conversatia acestora si le-a pus la punct.
Iata ce cuvinte grele i-a zis aceasta Gabrielei.

##VIDEO164747##

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.