Ceartă de zile mari între Robert și Bianca! „Vreau un cuplu adevărat, nu fake ca și al tău”. Acuzațiile lui Robert i-au scos din sărite pe toți concurenții din „Casa iubirii”: „Ești un prefăcut”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 22 mar 2023, 19:23

Astăzi, în ultima ediție a emisiunii „Casa iubirii”, a avut loc o ceartă între Bianca și Robert. Concurentul i-a adus grave acuzații în privința relației cu Alexandru.

Azi, în ultima ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Robert a atacat-o pe Bianca pentru că este de părere că relația pe care o are cu Alexandru este falsă, formată de dragul emisiunii.

Ce acuzații i-a adus Robert Biancăi

Nu mai este o noutate că Robert nu vrea să formeze un cuplu cu nicio fată din casă, lucru care bate la ochiul tuturor concurenților.

Concurentul s-a justificat că nu formează un cuplu pentru că nu vrea să facă lucruri doar de dragul emisiunii, așa cum face Bianca, după părerea lui.

„Îmi doresc cuplu din tot sufletul dar vreau un cuplu adevărat, nu fake (n.r.: fals) ca și al tău, doar de dragul emisiunii. Vreau să fac eu, să simt cu sufletul meu, nu să fac bine să dau la public”, a spus Robert, către Bianca.

„Robert, tu mă acuzi de un cuplu fake dar dovada e doar în mintea ta și în gândul tău”, a răspuns Bianca.

Citește și: Bianca, ieșire nervoasă fără precedent în Casa iubirii! Concurenta a lansat un atac aprig asupra lui Robert! Iată de la ce anume a plecat cearta celor doi și ce replici acide și-au spus! „Lui Robert nu-i convine nicio fată de aici”

„S-a văzut și cum ați început, l-ai luat pe cel mai slab de aici că știi că face ce vrei tu”, a spus Robert.

„Dacă îl luam pe cel mai slab mental, te luam pe tine, Robert”, a replicat Bianca.

„Nu, păi n-ai cum, cu mine nu poți, ai vrut să mă iei dar nu ai putut, știi asta”, a declarat Robert.

Enervată de acuzațiile pe care i le-a adus, Bianca a dat și ea drumul la tunuri împotriva lui Robert.

„Cum să-mi spui tu că cuplul meu e fake în condiția în care tu ai fost fake de la începutul emisiunii?! Tu ești un prefăcut de la începutul emisiunii,  de la început tu singur ai recunoscut că nu ai fost tu, că în acest context nu te-ai deschis în modul în care îți dorești, după aia, totuși, te-ai contrazis pe tine, ai zis că vai, că ești real, și nici măcar nu îți place România!

Eu iubesc România, cum cresc florile în Spania nu cresc în România, așa-i, Robert?”, a spus Bianca.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Marinel și Ionuț țintesc cu toate armele spre Patricia: „Asumă-ți dacă faci un lucru!”. Aflați ce se întâmplă mâine, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

„Voi vedeți că Robert niciodată nu mă lasă să vorbesc și mereu mă ignoră pentru că știe că nu are nicio șansă împotriva mea, într-un argument?”, a intervenit Alexandru.

Bianca, acuzată de Robert că vrea doar faimă

Robert a acuzat-o pe Bianca, de asemenea, că a venit din Italia până în România, la „Casa iubirii”, doar pentru faimă. Bianca i-a explicat care sunt, de fapt, motivele ei, și că faima nu mai este valabilă atunci când ea se află în Italia.

„Pe mine în România mă cunoaște lumea, mi-am făcut urmăritori, tot ce vrei. În momentul în care eu cobor din avion, în Italia, nu mă știe nimeni, absolut nimeni! Faima funcționează doar aici, eu aici am venit, și am spus clar, pentru senzațiile tari pe care le oferă această emisiune, pentru experiența în sine, inclusiv dragostea și sentimentul trăit într-un mediu controlat, atât, și am zis asta de multe ori, n-am zis niciodată că am venit să-mi iau soț, asta tu ai zis”, a declarat Bianca.

„Când se termină emisiunea îl iei pe Alex cu tine în Italia sau ce faci?”, a insistat Robert.

După lunga altercație dintre Robert și Bianca, toți concurenții au început să se plângă de faptul că Robert nu tace, vorbește singur și nu lasă pe nimeni să-și susțină punctul de vedere.

„Ai jumătate de oră de când vorbești singur, tu nu vezi că lumea tace în jurul tău și tu vorbești singur în continuare?”, a spus Nona.

„De o oră, omule, vorbești întruna, e discuția de ieri!”, a declarat, sătul de discuția lor, Radu.

„El a zis că nu se bagă, dar câteodată este interesat ce facem după, cu sentimentele noastre”, a spus, pe de altă parte, Alexandru.

„Eu cred că tu ai o problemă, ceva, secret, și băieții poate știu și de asta te cerți cu ei, pentru că ascunzi acolo ceva, și de asta nu vrei date”, a susținut Bianca.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?