Cei mai bizari parinti! Uite ce fac cu gandul ca-si vor transforma fiica intr-un geniu

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 06 oct 2020, 22:40

Primul indiciu ca micuta Aliyah in varsta de 10 ani este altfel fata de ceilalti parinti este faptul ca intre usa de la living si bucatarie exista o bara.

Fetita trebuie sa se agate de ea si sa reziste fizic incurajata de mama ei. Cel putin ea va primi o recompensa la sfarsitul acestui exercitiu, un pahar de suc de varza.

Parintii ei sunt convinsi ca micuta este un copil supradotat si ca trebuie sa faca tot ce le sta in putinta pentru a valorifica potentialul ei. Sa cresti un copil este ca si cum ai creste un cal de rasa.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Convinsi ca Aliyah este mai desteapta ca Einstein, parintii o supun unui program care sa ii stimuleze creierul. Pentru fetita inseamna un regim draconic de disciplina. Adica, program strict de invatat si exercitii fizice urmate de o dieta fara gluten si aiurvedica. Ea trebuie sa consume legume, iaurt, pui, orez si suc de legume pana la refuz.

Cand nu studiaza, Aliyah are intalniri familiale sau terapii alternative.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.