Cei mai frumosi Rottweileri din intreaga lume au concurat in Germania

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:31

Sute de rottweileri si mii de pasionati de caini din intreaga lume s-au strans la un concurs special organizat in Germania.

Ca sa va faceti o idee, un caine care a castigat aici un titlu ajunge sa coste cateva zeci de mii de euro. Cei mai frumosi Rottweileri din intreaga lume au concurat in Germania pentru cel mai ravnit premiu oferit crescatorilor acestei rase.

Peste 400  de caini au ajuns in localitatea germana. Stapanii lor fac sacrifricii enorme pentru a-i aduce, chiar si de la mii de kilometri distanta, insa si rasplata e pe masura.

Nu de alta, dar titlul castigat aici le poate aduce proprietarilor bani in viitor.

Arbitrii care decid castigatorii sunt printre cei mai titrati din lume, iar asta face ca un caine care castiga  cupe sa fie vandut pe sume imense. Spre exemplu, daca un rottweiler se califica printre primii patru la clasa lui, poate sa ajunga sa valoreze zeci de mii de euro iar daca obtine marele premiu valoarea lui creste si mai mult.


Anul acesta, marele premiu a fost castigat de un Rotweiller din Germania, dar si cativa caini din Romania au obtinut rezultate bune. Au ajuns in primii 20, in functie de clasele la care au participat.
##VIDEO121155##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.