Cei mai mari mincinosi si cei mai sinceri, in functie de zodie! Astea sunt minciunile pe care le spun cel mai des!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 00:35

Fiecare semn zodiacal are tendinta sa minta intr-un anume fel, iar astrele decid cine e cel mai mincinos si cine este cel mai sincer.

Berbec

”Am auzit tot ce ai spus”. Berbecii sunt cunoscuti pentru lipsa de rabdare si atentie. Daca asculta pe cineva vorbind, berbecul asculta cu adevarat doar primele minute, apoi se plictiseste si doar da din cap politicos, cu mintea in alta parte.

Taur

”Asta am spus si eu, ai auzit gresit”. Un taur nu o sa recunoasca niciodata ca a spus o prostie, indiferent daca este vorba de o gafa sau de o remarca nesimtita la adresa mamei tale.

Nici cu tortura nu o sa scoti un ”imi pare rau” de la un taur.

Gemeni

”Nu e adevarat, nu ascultam la usa”. Nativii din gemeni sunt fara se speranta cand vine vorba de barfe, secrete si tras cu urechea dupa noutati. Nu or sa recunoasca niciodata ca sunt ahtiati dupa cele mai suculente stiri despre cunoscuti si prieteni, asa ca vor minti cu nerusinare.

 

Rac

 

”Nu am facut-o intentionat!”. Racii sunt ei sensibili si delicati, dar la razbunare nu-i intrece nimeni. Tocmai pentru ca sunt raniti des si adanc, racii sunt destul de dusmanosi si tin minte toata viata daca le-ai gresit o data.

 

Leu

 

”Nu este vina mea, nu eu!”.Leii sunt celebri pentru ca isi asuma toate victoriile si nicio batalie pierduta. Daca ceva merge prost, leul o sa inceapa orice discurs cu o disculpare. Nu el a spart vaza, ci pisica, nu leul e de vina ca un client a parasit firma, ci nazurile acestuia, etc.

 

Fecioara

 

”Sigur, am timp sa fac si asta, ma ocup eu” fecioarele au un pacat care ii face sa semene cu capricornii: au un simt de raspundere exacerbat. Chiar si cand sunt complet scufundati in responsabilitati si listele lor cu lucruri de facut sunt kilometrice, fecioarele nu ar refuza inca o sarcina.

 

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.