Cei mai mici oameni din lume s-au intalnit! El masoara 54 de centimetri, ea 62 de centimetri VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 17:45

Cand cei mai mici oameni din lume, la propriu, se intalnesc evenimentul trebuie notat si promovat.

Desi detinatorii recordurilor sunt prezentati unul langa altul in Cartea Recordurilor, ei se intalnesc foarte rar in realitate.

O exceptie notabila s-a produs recent cand Chandra Bahadur Dangi, cel mai scund om din lume, s-a intalnit fata in fata cu Jyoti Amge, cea mai scunda femeie din lume, la evenimentul de lansare organizat pentru Cartea Recordurilor 2013.

Danfi, un nepalez in varsta de 72 de ani, masoara doar 54.61
centimetri in timp ce Amge, o indianca in varsta de 18 ani, masoara 62.73 centimetri.

Pentru Marco Frigatti, un oficial al Cartii Recordurilor, experienta de a avea cei mai scunzi oameni ai lumii in acelasi loc a reprezentat o adevarata reusita a carierei.

"Atmosfera era magica. Puteai vedea pe toata lumea zambind. A fost ceva special", a declarat Marco Frigatti.

Nici Amge nici Dangi nu au declarat nimic despre intalnire, insa ambii sunt fericiti ca detin titlurile respective.


Amge spera ca, prin intrarea in Cartea Recordurilor, isi va putea lansa o cariera in moda, ca designer, sau in lumea filmului, ca actrita.

Oficialii Guiness stiau de existenta ei de multi ani, insa au asteptat ca aceasta sa implineasca 18 ani inainte sa-i acorde titlul de cea mai mica femeie din lume.

De cealalta parte insa Dangi nu a fost observat decat foarte tarziu de reprezentantii Guiness.


"Sunt foarte fericit ca am intrat in Cartea Recordurilor. Sper ca acesta este un lucru important pentru familia mea si satul meu", a declarat batranul.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.