Cei mai nerabdatori au plecat de astazi in mini-vacanta de 1 Mai!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 sep 2020, 06:55

Numai astazi nu-i 1 Mai, dar romanul si-a facut si planurile si bagajele.

Cu trenul, cu autocarul sau cu masina, peste 35. 000 de turisti sunt asteptati pe nisipul de la mare, in acest weekend. Trei zile de petrecere vor trece ca gandul!

Nu-i roman sa nu se gandeasca in ajun de 1 Mai la briza marii. Si unde incepe calatoria catre litoral, daca nu la Gara de Nord? Cu bagaje care mai de care mai colorate si mai burdusite, se indreapta romanul cu zambetul pe buze spre peronul fericirii.

Cel in care trage trenul de Constanta iar doamna Maria face anuntul mult asteptat: „Trenul Regio Expres 13807 in relatia Fetesti-Medgidia-Constanta-Eforie-Neptun- Mangalia Cu plecare din statia Bucuresti Nord de la ora 03:00(…) Va multumim si va dorim calatorie placuta!” Asa ca nu mai stati pe ganduri, luati-va bilet si haideti la mare!”
Cum trage trenul pe linie, cum incepe imbarcarea. Destinatia? Nu conteaza ca este Constanta, Mamaia, Costinesti sau Vama Veche.
Toti vor sa ajunga la Marea Neagra.

Pana un ultima clipa a asteptat mecanicul sa traga semnalul. Intarziatii au facut maraton pe peron ca sa prinda trenul.
Cine nu a plecat inca, mai are timp. Sunt destule trenuri si la ore diferite. Primul din aceasta noapte va pleca la ora 02 si 40 de minute si va fi la capat de linie dimineata la ora 07 si 45.

Marea evadare spre litoral nu putea sa nu fie supravegheata. De la tren pana la autocar nu e decat un pas mic pentru cei care au plecat din autogari.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei ce vor merge cu masina la mare, vor avea parte

de o surpriza placuta atunci cand vor ajunge la bariera de la Fetesti. Celebrele cozi de care toti soferii se temeau vor fi date uitarii. Noul sistem de plata prin SMS a taxei de pod va permite sa treceti linistiti si sa platiti in 48 de ore printr-un simplu mesaj. Iar pentru cei ce prefera plata in bani lichizi o pot face la banda speciala.

Nu va grabiti, insa, prea tare.

Echipajele de politie dotate cu aparate radar vor fi cu obiectivele pe dumneavoastra.
Cei ce prefera aerul rece de munte asezonat cu mititei si bere rece au unde sa se distreze. Pensiunile de la munte va asteapta cu  tot felul de surprize.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.