Cei mai PROSTI hoti! Au crezut ca au furat un TEANC de BANI, dar s-au INGROZIT cand au vazut pentru ce au incalcat legea

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 01 oct 2020, 20:00

Hapless Michael Hogg, in varsta de 33 de ani si Andrew Wood, in varsta de 28 de ani, au fost etichetati drept cei mai prosti hoti din Marea Britanie.

Infractorii ochisera mai multe case din localitatea Hartlepool. Se uitau pe fereastra cand proprietarii nu erau acasa pentru a vedea daca sunt obiecte de valorea sau elctrocasnice care merita furate. Au crezut ca le-a pus Dumnezeu mana in cap cand au vazut pe geam un teanc de bani intr-o casa. Au spart geamul, crezand ca proprietarul nu e acasa.

Norocul proprietarului a fost ca hotii au luat doar teancul de bani si au fugit, nefancand si alte pagube sau, Doamne fereste, victime.

Omul a inceput sa rada in hohote in momentul in care a anuntat politia ca i-a fost sparta casa. Teancul de bani era alcatuit din bancnote false, erau de decor. Hotii, recidivisti, au primit fiecare cate 3 ani si 9 luni de inchisoare pentru ceea ce trebuia sa fie "jaful secolului": niste bancote de decor!

Probabil e un semn ca ar fi cazul sa se apuce de munca, furtisagul nu e pentru ei!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Sursa

foto: mirror.co.uk

 

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?