Cei mai simpatici actori "Furtuna pe Bosfor", Keriman (Nursel Kose) si Rhami (Civan Canova) se tin de sotii pe platourile de filmare! In serial sunt dusmani, insa uite cat de prieteni sunt in realitate! Un VIDEO nou de senzatie cu cei doi

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 sep 2020, 05:55

Nursel Kose si Civan Canova sunt unii dintre cei mai titrati actori ai Turciei si stiu sa faca spectacol. Si cand nu filmeaza, ei sunt pusi pe glume si distractie.

De data aceasta cei doi au realizat un filmulet haios in care Nursel il surprinde pe Civan punandu-i mainile la ochi si punandu-l sa ghiceasca cine e! Civan, in schimb, ii raspunde ca e Suat. Nimic mai fals, iar actrita face o grimasa specifica cu care ne-a obisnuit si in serialul Furtuna pe Bosfor, de altfel extrem de simpatica. Si ii spune "Cius!" Umrareste mai jos intreaga faza si vezi cat de tare se distreaza cei doi!

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

@nursel_kose

A

video posted by Civan CANOVA (@civancanova) on

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.