Cei mai tineri FANI "Draga mea prietena" vor fi PREMIATI! Afla ce puteti castiga

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:27

In cadrul emisiunii prezentate de Gabriela Cristea Toader a avut loc un concurs in cadrul caruia se va stabili care este cel mai tanar fan "Draga mea prietena".

Toti cei care au trimis fotografii pe adresa de mail a emisiunii" Draga mea prietena" au intrat in concurs si in urma unei trageri la sorti va fi ales si cel mai tanar fan. Cine nu a apucat sa trimita imagini o va putea face si la toamna cand se va relua concursul. "Vad ca a fost una care v-a placut foarte mult voua", a spus Gabriela Cristea Toader.

 

Pe 26 iulie atunci cand se va incheia difuzarea tuturor copiilor pe post vom avea si trei premii oferite de KinderKraft- le putei vedea in materialul video atasat articolului.  "Vom face o extragere la momentul respectiv si vom afla care sunt cei trei norocosi castigatori", a mai adaugat Gabriela.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Citeste AICI regulamentul!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.