Când Kadir considera că necazurile se apropie de sfârșit, frații primesc o altă lovitură și se confruntă cu un eveniment neașteptat. Vezi online subtitrat episodul 4 din Totul pentru Familia mea: ”Fratele meu îmbrățișează viața puternic, mâinile lui mari...”

Totul pentru familia mea- episodul 4: ”Fratele meu îmbrățișează viața puternic, mâinile lui mari...”. Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

În episodul 4 din Totul pentru familia mea: Nebahat își va îndrepta atenția asupra copiilor încercând să îi atragă într-o capcană

După cele întâmplate la petrecerea pentru ziua Melisei, Nebahat își va îndrepta atenția asupra copiilor încercând să îi atragă într-o capcană.

In cele din urma, cei patru frați vor avea de înfruntat noi probleme la școala privata a familiei Ataman. Harika pune la punct un plan de răzbunare împotriva lui Aybike, ceea ce îi va provoca celei din urmă un adevărat șoc.

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în compania unei femei misterioase! Iată cum a fost surprins celebrul actor Celil Nalçakan alături de o femeie frumoasă, la restaurant!

Pe de alta parte, Kadir este dezamăgit profund de gestul făcut de Omer, de a împrumuta bani de la un necunoscut pentru ca varul lui sa își poată achita datoria fata de Doruk si ii reproșează ca astfel vor fi si mai strâmtorați pe viitor. In cele din urma, Kadir va merge la cel care le împrumutase banii celor doi băieți si le va spune ca le va plăti el datoria, însa tânărul va fi aspru pedepsit.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Cea care îl va găsi pe Kadir prăbușit după altercație este Melisa, care are sentimente din ce in ce mai puternice pentru el si care are de gând sa îl sprijine si sa

ii fie aproape pentru ca el si frații lui sa depășească toate problemele. Mai mult decât atât, tânăra ii va spune ca vrea să rămână cu el.

Urmărește Episodul 5 din Totul pentru familia mea AICI

”Totul pentru familia mea” este un serial turcesc ce i-a cucerit pe telespectatori. Expresivitatea actorilor, intriga şi răsturnările de situaţie reușește să ne țină mereu cu sufletul la gură.

Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy

Citește și: Vezi acum serialul turcesc “Totul pentru familia mea”, online, pe site-ul kanald.ro.

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy