Răsturnare de situație în cazul crimei de la Padina! Cei trei suspecți dau vina pe victimă

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 14 feb 2024, 15:15

Cei trei suspecți de crimă de la Padina depun plângere penală împotriva victimei. Sorin Anghel ar fi fost cel care a atacat primul, susțin aceștia

Răsturnare de situație în cazul crimei de la Padina: Bărbații acuzați de înjunghierea mortală a unui bărbat în timpul petrecerii de la Hotel Belmont contestă acuzațiile și solicită probe biologice pentru susținerea apărării lor.

Miercuri, avocatul celor trei agresori implicați în tragicul incident de la Hotelul Belmont din Padina a anunțat că aceștia au depus o plângere penală împotriva bărbatului de 41 de ani care a decedat în urma atacului.

Cei trei bărbați, membrii ai familiei cunoscute în lumea interlopă a Capitalei, vor fi eliberați din arest pentru a permite recoltarea de probe biologice în cadrul investigației în desfășurare.

Victima crimei din Padina, acuzată de cei trei agresori

Avocatul celor trei suspecți a declarat că aceștia contestă acuzațiile aduse și solicită recoltarea de probe biologice pentru a susține apărarea lor în fața instanței. Eliberarea temporară din arest le va permite să ofere aceste probe în cadrul anchetei, subliniind că există aspecte neclare în privința desfășurării evenimentelor.

Procesul continuă să ridice întrebări în rândul opiniei publice, iar investigațiile vor dezvălui detaliile complete ale tragediei de la Hotelul Belmont din Padina.

„Am depus la secretariatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa o plângere penală. Sunt din datele şi informaţiile pe care eu le-am luat din anchetă, din referatul procurorului de caz, situaţia de fapt se prefigurează în sensul în care a existat un prim atac al victimei împotriva fraţilor Marin, a urmat un al doilea episod, tot de agresiune împotriva acestora, spargerea unei sticle şi un atac direct asupra unuia dintre fraţii Marin, urmat de ceea ce cunoaşteţi, acele lovituri de cuţit care au avut ca urmare moartea victimei",

a declarat avocatul celor trei fraţi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Iubita principalului suspect de la Padina se teme pentru viața ei: ”Sunt foarte periculoși”. Ce spune tânăra despre acuzațiile împotriva iubitului său

Sorin Anghel a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit

În noaptea de sâmbătă spre duminică, un incident tragic a avut loc la Hotelul Belmont, unde un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Târgoviște, a fost înjunghiat mortal. Cei trei suspecți, care au fost identificați și reținuți în urma investigațiilor poliției, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Citește și: Cine sunt cei trei suspecți în cazul crimei de la Padina. Mama lor ar fi o cunoscută vrăjitoare din România

Potrivit declarațiilor poliției, conflictul spontan a avut loc într-o clădire anexă hotelului, după un concert la care au participat personalități publice precum Alex Velea, Antonia și Alina Eremia. Până în prezent, nu a fost găsită arma crimei.

De asemenea, se precizează că cei trei agresori sunt fiii unei persoane cunoscute drept vrăjitoarea Sidonia, clarvăzătoare și tămăduitoare, și ai lui Fabian Marin, un personaj notoriu în lumea interlopă a Capitalei.

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.