Cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii, o noua confruntare apriga intre cele doua echipe la Survivor Romania! Cum s-au prezentat Faimosii la startul jocului!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 09 mai 2021, 01:45
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania.
Sursa: Captură KANAL D

Incepe cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii! Faimoii si Razboinicii vor lupta din nou pentru totemul de imunitate in această seara, mai motivati ca oricand!

In ciuda tuturor tensiunilor care se ivesc din diverse motive in interiorul ambelor echipe de la Survivor Romania, atunci cand ajung din nou la startul unui nou joc important, concurentii par sa uite de toate neintelegerile din camp si lupta cu indarjire pentru a castiga. Iata pe ce traseu se vor infrunta in aceasta seara, Faimosii si Razboinicii!

Emotii uriase pentru Faimosi si Razboinici inainte de startul celui de-al doilea joc de imunitate al saptamanii!

Deseori, tensiunile in interiorul echipelor apar dupa infrangerile dureroase de pe traseu sau din cauza nominalizarilor facute in consiliu, asa cum s-a intamplat si in tabara Faimosilor, unde au izbucnit mari neintelegeri dupa ce acestia au pierdut prima imunitate a saptamanii.
Astfel, Faimosii au fost cei care au facut nominalizari in consiliul precedent, in vreme ce Razboinicii au fost simpli spectatori si au avut parte de un consiliu linistit.

In cele din urma, Faimosii au hotarat sa o voteze spre eliminare pe Irisha, in ciuda faptului ca aceasta a adus multe puncte pretioase echipei sale in ultima vreme.

Astazi, Razboinicii au declarat ca isi doresc enorm sa pastreze totemul de imunitate si vor da totul pe traseu, in lupta acerba cu adversarii lor. In vreme ce Faimosii vor da totul pe traseu pentru a nu mai ajunge din nou in situatia nefericita de a mai face nominalizari in consiliu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Inainte de a da startul jocului de astazi, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor Romania, a fost placut surprins de aspectul inedit al baietilor din echipa Faimosilor si a tinut sa ii intrebe cine a venit cu ideea de a

recurge la acele coafuri nostime. Se pare ca cel care le-a propus colegilor sai sa recurga la acest gest hazliu a fost Sebastian.
In cele din urma, Daniel Pavel a anuntat cum arata traseul pe care se vor lupta Faimosii si Razboinicii in cel de-al doilea joc de imunitate.

Citeste si: Zanni si Sebastian, acuzatii grave la adresa lui Culita! "Nu poti sa faci cu noi pe sfantul, ca noi stim cine esti cu adevarat aici!"

Citeste si: Haos total in echipa Faimosilor! Cum profita Razboinicii de pe urma dezbinarii concurentilor din echipa rosie:"Ma bucur pentru treaba asta!"

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.