Cel de-al treilea sezon al serialului “Pretul fericirii” incepe ASTAZI, 2 septembrie, la Kanal D!

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 30 ian 2021, 10:45
Productia turceasca, "Pretul fericirii" revine cu un nou sezon la Kanal D

#Serialul va fi difuzat cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 20:00

Luna septembrie incepe cu vesti excelente pentru fanii serialelor turcesti, odata cu difuzarea celui de-al treilea sezon al serialului fenomen “Pretul fericirii” (titlu original: „Yasak Elma”), care va incepe astazi, 2 septembrie, la ora 20:00, la Kanal D, dupa ce serialul “Dragoste si secrete” va fi ajuns la final. Noul sezon “Pretul fericirii” va putea fi urmarit cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 20:00.

''Pretul fericirii'' revine la Kanal D

Fascinanta poveste de dragoste, intamplarile pline de suspans si tensiune, alegerile dificile, dar si rasturnarile de situatie prin care sunt nevoiti protagonistii serialului sa treaca, toate acestea vor reveni in atentia telespectatorilor, pe micile ecrane, in aceasta toamna.

Citeste si: Nu pierdeti, in curand, la  Kanal D, cel de-al treilea sezon al indragitului serial „Pretul fericirii”, o poveste impresionata despre alegeri dificile, pierderi, dar si emotiile dragostei adevarate!

Milioane de telespectatori au urmarit intamplarile prin care au trecut Yildiz (Eda Ece), Ender (Şevval Sam) si Halit (Talat Bulut), in cele doua sezoane difuzate, la Kanal D.  In  cel de-al treilea sezon al serialului “Pretul fericirii”, ce va debuta pe 2 septembrie, telespectatorii o vor regasi pe Yildiz insarcinata, parca mai puternica ca niciodata, femeia luptand pentru a-si proteja pruncul inca nenascut. Pe de alta parte, Ender intampina probleme serioase de sanatate, dar va incerca sa faca tot posibilul pentru a-si reveni.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu pierdeti premiera celui de-al treilea sezon al serialului „Pretul fericirii”, astazi, 2 septembrie, la ora 20:00, la  Kanal D, o poveste impresionata despre alegeri dificile, pierderi, dar si emotiile dragostei adevarate. 

Reamintim ca serialul „Dragoste si secrete” ajunge la final marti, 1 septembrie.   

Citeste si: Cel de-al treilea sezon al serialului turcesc „Pretul fericirii”, in curand, la Kanal D

 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.