Cel mai asteptat serial turcesc, dupa "Suleyman Magnificul", incepe luni, 23 ianuarie, la Kanal D! Interviu fabulos cu romanca Anastasia, actrita din rolul principal in „Kosem”! Sta in Grecia, nu stie romaneste, dar ne-a vizitat tara si adora sarmalute

Autor: A.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:53

Cand am aflat ca actrita din rolul principal din „Kosem”, serialul care debuteaza luni, 23 ianuarie la Kanal D, este romanca, ne-am dorit imediat un interviu cu ea!

Nu ne-a fost tocmai usor, mai ales ca este vorba de o actrita cunoscuta, deja de talie internationala, insa „originile romanesti”, de data aceasta, au fost ca un permis de intrare care a deschis toate usile si a trecut peste impresari, case de productie si alte oprelisti.

Am stat la taclale direct cu Anastasia, o tanara superba de 19 ani, jumatate grecoaica, jumatate romanca. Locuieste in Atena si isi imparte viata intre studii si actorie, cariera pe care a inceput-o de mica si care i-a adus pana acum o multime de satisfactii.

Ea va fi, de saptamana viitoare, „printesa Kosem”, o tanara grecoaica rapita de turci din Insula Creta si dusa... Dar mai bine cititi mai jos interviul.


WOWbiz.ro: Buna Anastasia! Sa stii ca ma simt onorata ca stau de vorba direct cu „Printesa Kosem”. Undeva... prin secolul XVII... pe Facebook.

Anastasia Tsilimpiou: (rade) Hai ca pe asta nu am mai auzit-o...

WOWbiz.ro:
Ca sa inteleaga toata lumea, peste doar o saptamana romanii te vor putea vedea interpretand magistral rolul „Printesei Kosem” in serialul cu acelasi nume care debuteaza lunea viitoare, pe 23 ianuarie, la Kanal D. O bucurie in special pentru fanii serialului „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, pentru ca „Kosem” vine in continuarea evenimentelor, tot cu sultani, sultane, cadane, vesminte fabuloase de epoca, intrigi si... sa nu spunem mai multe.
Ai emotii?

Anastasia Tsilimpiou: Uriase! Sunt foarte emotionata pentru ca este primul meu rol international si in special pentru ca se difuzeaza in Romania! Iar eu, dupa tata, sunt jumatate romanca!

WOWbiz.ro: Asa este, iar WOWbiz.ro a prezentat aceasta informatie in exclusivitate publicului din Romania. Care e istoria originii tale?

Anastasia Tsilimpiou: Pe scurt: tata a plecat din Romania, s-a stabilit in Grecia, s-a indragostit de mama, s-au casatorit si asa am aparut eu, in urma cu 19 ani!

WOWbiz.ro:

Ai doar 19 ani si esti deja o vedeta in Grecia. Cum asa?

Anastasia Tsilimpiou: Pentru ca mi-am inceput cariera de foarte mica. La 5 ani am debutat ca model, iar la 8 am jucat deja intrun serial faimos in Grecia „For the heart of an angel” (n.r. Pentru inima unui inger). Apoi au fost si alte rolul in diverse productii.

WOWbiz.ro: Si asa te-au remarcat producatorii turci pentru „Kosem”?

Anastasia Tsilimpiou: Exact! M-au vazut in „The island” (n.r.
Insula), m-au chemat la casting si, spre mandria mea, am fost selectata dintre 1000 de fete.

WOWbiz.ro: Prestatia ta in „Kosem” a fost una de succes. Vreo sansa sa colaborezi pe viitor, din nou, cu producatorii turci?

Anastasia Tsilimpiou: Sigur! Acesta e si motivul pentru care acum, la Atena unde locuiesc, merg la cursuri de limba turca!

WOWbiz.ro: Sa ne intoarcem la originile tale! Ai fost vreodata in Romania?

Anastasia Tsilimpiou: Da, de vreo 5 ori! Tata este din Moldova Noua, asa ca am vizitat acea zona, am mai fost la Timisoara, in
Hunedoara si – nu puteam rata – Castelul lui Dracula (n.r. Castelul Bran)

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul


WOWbiz.ro: Si ce altceva mai stii despre Romania?

Anastasia Tsilimpiou: In primul rand, din punctul meu de vedere, Romania este una dintre cele mai frumoase tari din lume. Toate locurile pe care le-am vizitat pareau desprinse din povestile cu zane. Ultima data cand am ajuns in Romania am mers sa vizitez Castelul Corvinilor din Hunedoara si mi s-a parut absolut fascinant! La fel de incantata m-am simtit si cand m-am plimbat prin padurile din Transilvania. Si limba romana mi se pare fascinanta, chiar daca nu o vorbesc. Mi se pare extrem de melodioasa si ador sa imi aud tatal vorbind in romana cu rudele lui. Si am sa iti mai spun ceva ce imi place mult: oamenii. Oamenii mi se par draguti si extraordinar de ospitalieri.

WOWbiz.ro: Este impresionant si magulitor sa auzi o grecoaica si o actrita cunoscuta in toata lumea vorbind atat de frumos despre Romania. Iti multumim! Cumva, tatal tau a contribuit, de-a lungul anilor, la imaginea aceasta pe care ti-ai creat-o tu despre tara noastra?

Anastasia Tsilimpiou: Cu siguranta! Tata imi spune mereu povesti fascinante legate de Romania, in special de cand era el tanar.

WOWbiz.ro: Dar mancarea romaneasca? Iti place?

Anastasia Tsilimpiou: Oooo, cu siguranta! Nu ti-am spus un amanunt extrem de important: tata este chef bucatar intr-un restaurant din Atena. Gateste excelent, iar eu am crescut cu mancare traditional romaneasca! Si pentru ca simt ca o sa ma intrebi care e felul meu preferat, ti-o iau inainte: sarmalutele.


WOWbiz.ro: Mda, ma vad nevoita sa improvizez: stii vreun cuvant in limba romana?

Anastasia Tsilimpiou: (in romaneste) DA!


WOWbiz: Dar actori turci preferati ai? Sa stii ca romanii sunt mari consumatori de seriale turcesti deci, ai grija ce raspuzi!

Anastasia Tsilimpiou: (rade) Nu e greu pentru mine sa raspund la intrebarea aceasta! Imi plac Halit Ergenc si Neslihan Atagul.

WOWbiz.ro: Multumim pentru interviu, Anastasia! A fost o onoare sa stam de vorba direct cu actrita care interpreteaza rolul principal in prima parte a serialului „Kosem”.

Anastasia Tsilimpiou: Placerea a fost de partea mea! Ne vedem la Kanal D! (sursa wowbiz.ro)

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.