Cel mai bine platiti actori de la Hollywood in acest an. Afla ce star castiga zeci de milioane de dolari pe an!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 19:00

Sunt platiti cu sume colosale pentru aparitiile in seriale sau blockbustere. Ei sunt actorii care castiga milioane de dolari la fiecare contract.

Cu siguranta ati auzit de seriale precum “Doi barbati si jumatate”, “Dexter” sau “Viata lui Ray”. Ceea ce nu stiati, insa, este faptul ca actorii principali semneaza contracte exclusiv pe sume de milioane de dolari. Simpaticul Ashton Kutcher a castigat anul acesta 24 de milioane de dolari.

Actorul detine rolul principal in productia “Doi barbati si jumatate”. Ashton se situeaza, astfel, in fruntea clasamentului celor mai bine platiti actori de la Hollywood pe anul acesta.

Pe locul 2 il gasim pe Jon Cryer cu 21 milioane de dolari, pe 3- Ray Romano cu 16 milioane de dolari, pe 5- Mark Harmon – 15 milioane.

Locul 6 este ocupat de Neil Patrick Harris – 15 milioane, locul 7- Angus T. Jones, 11 milioane si Angus T. Jones, tot 11 milioane. Locul 8 si ultimul in clasamentul nostru este ocupat de controversatul star- Charlie Sheen care a castigat anul acesta 10 milioane de dolari, dar si de Michael C.
Hall, actorul principal din Dexter care se bucura de o popularitate incredibila. Michael C. Hall a castigat anul acesta 10 milioane de dolari numai contractele pe care le are cu producatorii serialului Dexter.

##GALLERY284##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”