Cel mai bogat divort! Miliardarul Ioan Niculae se desparte de sotia lui

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:47

Iata-l pe cel mai bogat om din Romania, Ioan Niculae. Si iat-o si pe frumoasa sa nevasta de care divorteaza.

Intre cei doi s-a intamplat ceva neasteptat. Daca data trecuta cand s-au vazut la divort au fost indiferenti, alta era insa astazi situatia. Ioan Niculae si-a protejat consoarta si a incercat sa o fereasca de presa.

Desi s-au luptat luni grele in instanta, iata ca acum cei doi fosti consorti au ajuns la o intelegere. Ioan Niculae este singurul roman prezent in Topul Forbes al miliardarilor lumii pentru anul 2013, cu o avere estimatã la 1,1 miliarde de dolari.



Pana la urmatorul termen, in decembrie, cei doi ar trebui sa stie cum se va imparti averea celui mai bogat roman. Dar lucrurile nu sunt tocmai atat de clare.

Asta pentru ca pana la acea data, Ioan Niculae este posibil sa primeasca o lovitura crunta. Este vorba despre o posbila condamnare intr-un dosar in care este acuzat de dare de mita. Solutia judecatorilor nu va fi insa definitiva.
Ea poate fi atacata cu recurs.
##VIDEO84464##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”