Cel mai bun prieten i-a fost calau! DETALII INCREDIBILE in cazul elevului olimpic injunghiat pe strada VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:36

Rasturnare de situatie in cazul elevului in varsta de 16 ani, injunghiat mortal pe strada in timp ce se indrepta spre casa!

Anchetatorii au descoperit ca asasinul este chiar prietenul cel mai bun al acestuia, un tanar in varsta de 17 ani. Acesta si-a marturisit fapta, motivand ca l-a ucis pe Andrei din joaca. Criminalul a inventat un adevarat scenariu pentru a ingreuna ancheta politistilor.

El a fost gasit langa cadavrul victimei cu o rana la brat. In prima faza a declarat ca el si Andrei au fost atacati din senin de un om al strazii, de constitutie astenica care era probabil drogat.
Ulterior, in urma cercetarilor efectuate, anchetatorii au stabilit ca ucigasul lui Andrei este, de fapt, cel mai bun prieten al acestuia. Asasinul isi provocase singur rana, superficiala de altfel, pentru a-i induce in eroare pe politisti.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.