Cel mai bun produs pentru articulații

Author: Oana Iosif
Actualizat: 24 sep 2021, 16:04

CH Alpha Plus este un produs pur și natural al unei noi generații, realizat pe baza unei formule îmbunătățite de hidrolizat de colagen lichid, a cărui structură este identică în parametrii biologici a tendoanelor, cartilajului și ligamentelor corpului. Odată ajuns în corp, colagenul bioactiv lichid este utilizat aproape în întregime pentru a crea cartilaj și celule ale țesutului conjunctiv. Cu o formă ușor digerabilă de hidrolizat de colagen, CH-Alpha hrănește și întărește articulațiile, restabilește producția de colagen intern, care este perturbat odată cu înaintarea în vârstă. Compoziția colagenului activează sinteza colagenului natural, având un efect benefic asupra țesutului conjunctiv, îmbunătățește metabolismul articulațiilor și joacă, de asemenea, un rol cheie în apărarea antioxidantă a corpului.

Durerile articulare sunt familiare aproape tuturor celor cu vârsta de peste 40-50 de ani. Artrita, bursita, artrozele și alte tipuri de patologie nu numai că reduc energia, dar deseori perturbă întregul curs al vieții și chiar provoacă dizabilități. Pericolul unor astfel de boli este faptul că acestea nu se dezvoltă brusc, ci lent de-a lungul timpului. Atunci când o persoană începe să simtă simptome evidente, unele părți ale articulației sunt deja distruse. Pentru a preveni aceste complicații, trebuie să începi tratamentul la timp cu CH Alpha Plus care te va ajuta la oprirea modificărilor distructive, ameliorarea durerii, spasmelor și restabilirea mobilității.

CH Alpha Plus – efecte benefice

Colagenul lichid 100% natural te va ajuta în orice stadiu al bolilor. Complexul unic conține substanțe care pătrund 100% în cartilaj și oase, cresc volumul de lichid și reduc nivelul de frecare. Formula, găsită de oamenii de știință, nu numai că blochează modificările, ci și restabilește sănătatea, mobilitatea, îmbunătățește structura și ameliorează inflamația.

Spre deosebire de geluri, creme, unguente, colagenul lichid administrat intern acționează din interior la nivel celular. Nu numai că pătrunde adânc în această zonă, dar se și acumulează acolo. Acest lucru va prelungi efectul, astfel încât nu vei mai simți rigiditate sau alte simptome nici după terminarea tratamentului. CH Alpha Plus colagen lichid  este un condroprotector de nouă generație fără substanțe chimice, este sigur pentru sănătate, nu provoacă dependență și protejează împotriva consecințelor periculoase.

CH Alpha Plus - Mod de administrare

Recomandarea de utilizare este pentru adulți  de o sticluță zilnic la mese, după ce în prealabil ai agitat bine. Durata recomandată de tratament este de 3 luni. Dacă este necesar, tratamentul poate fi continuat. Colagenul susține articulațiile și oasele și stabilizează capsulele articulare. Deficitul de colagen apare adesea la vârsta adultă. Pentru a menține structura și funcția articulației, cartilajul are nevoie de colagen suplimentar.

Mai multe detalii pe Bioo.ro

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.