Cel mai bun tiul pentru nunta? Il gasesti online!

Author: A.I.

Anul 2020 nu a inceput bine pentru omenire, insa la orizont se vad raze de sperante de care trebuie sa ne agatam. Stim ca este doar o perioada si ca in curand, ne vom relua viata asa cum o stiam in mare parte.

Nu va mai fi niciodata o viata exact ca inainte, insa acesta poate fi un lucru foarte bun. De ce? Pentru ca inainte, oamenii nu erau atat de empatici si nu aveau atat de multa grija de sanatatea celor din jur. Spre exemplu, cate persoane care avea o simpla viroza purtau masca pentru a nu-i imbolnavi si pe cei din jur? Sau cati oameni se spalau in mod adecvat pe maini? In plus, poluarea s-a redus drastic si natura a avut parte de o pauza bine meritata. 

Daca si tu aveai nunta planificata anul acesta, mai mult ca sigur visul tau s-a naruit. Insa, nu trebuie sa te demoralizezi. Priveste partea buna: anul viitor, te vei bucura mult mai mult de nunta si vei avea extra-timp pentru a o pregati. Poate chiar ai reusit sa rezervi deja localul mult dorit, care nu era disponibil pentru anul acesta. Iti sugeram sa transformi fiecare dezamagire intr-o bucurie, chiar daca pare dificil! 

Spre exemplu, daca ai timp in plus, il poti utiliza pentru a economisi bani. Cum poti face acest lucru? Ocupandu-te personal de anumite detalii pentru nunta. De exemplu, ornamentele pentru masini, desi nu sunt foarte scumpe, poti sa le realizezi personal, dupa bunul plac si vei observa ca vei plati mult mai putin. Ai nevoie de tiul de la Crisia Shop si cateva decoratiuni (daca vrei sa fie mai speciale). Spre exemplu, 10 metri de tulle costa in jur de 30 lei, iar acesta iti va ajunge pentru macar trei decoratiuni, in functie de dimensiunea lor si de modul in care iti doresti sa arate. Bineinteles, preturile pentru tulle difera in functie de calitatea lui si de destinatie (unele sunt potrivite pentru rochii, iar altele pentru decoratiuni).  

In afara de ornamente pentru masini, mai poti utiliza tiul si pentru a confectiona marturii sau saculeti in care vei darui marturiile, accesorii pentru domnisoarele de onoare, decoratiuni pentru sala in care se va desfasura evenimentul, pentru mese, pentru scaune si asa mai departe. Practic, ai nenumarate posibilitati de a folosi tiul astfel incat sa iti organizezi nunta asa cum iti doresti. 

Si pentru ca spuneam ca poate fi folosit si pentru rochii, proabil deja te gandesti la tinutele domnisoarelor de onoare. Cel mai folosit material pentru acestea este bineinteles tiul-ul, asa ca daca vrei, poti sa le daruiesti materialele si le poti incuraja sa aleaga modelul de rochie pe care doresc sa o poarte (doar culoarea fiind asemanatoare). 

Bineinteles, nu se opresc aici modalitatile in care poti utiliza tulle-ul, insa speram ca ti-am dat cateva idei de la care sa pornesti astfel incat ziua nuntii tale sa fie una perfecta! 

Nu uita ca poti comanda online tiul, nemaifiind nevoie sa cauti in magazine pana gasesti un produs calitativ. Este mult mai simplu si mai rapid sa plasezi comanda si sa astepti curierul! 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.