Cel mai bun tort de post! Uite ce usor se prepara!
Daca vrei sa prepari un desert spectaculos de post, incearca aceasta reteta.
Blat:
150 g nuca macinata, 100 g zahar, 1 plic praf de copt, 250 ml apa minerala, 6 linguri faina (compozita trebuie sa aiba consistenta unui chec).
Amesteci zaharul cu apa minerala, nuca, praful de copt, faina si pui compozitia intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina, sau tapetata cu hartie de copt.
Se coace la foc potrivit.
Ca orice blat, se insiropeaza: 200 ml apa, 3 linguri zahar, 1/2 fiola esenta de rom.
Crema la alegere. Schimband crema schimbi si gustul de fiecare data.
Vezi aici continuarea!
Blat:
150 g nuca macinata,
100 g zahar,
1 plic praf de copt,
250 ml apa minerala,
6 linguri faina (compozita trebuie sa aiba consistenta unui chec).
Amesteci zaharul cu apa minerala, nuca, praful de copt, faina si pui compozitia intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina, sau tapetata cu hartie de copt. Se coace la foc potrivit.
Ca orice blat, se insiropeaza: 200 ml apa, 3 linguri zahar, 1/2 fiola esenta de rom.
Crema la alegere. Schimband crema schimbi si gustul de fiecare data.
Vezi aici continuarea! Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”