Cel mai bun tratament pentru intretinerea mainilor! Scapa de mainile crapate hidratandu-le corespunzator

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 16 oct 2020, 04:00

Mai e putin si vine iarna, iar frigul este un factor negativ asupra mainilor care devin aspre si crapate.

Multi dintre oameni au tendinta sa acorde foarte putina atentie mainilor. Membrele superioare sunt folosite pentru a manca, a gati, a construi si pentru alte activitati, dar putine persoane iau in calcul sanatatea acestor parti ale corpului lor. Rezultatul poate fi uscarea pielii care le acopera, indiferent de perioda din an, modificarea aspectului acestora sau chiar aparitia unor probleme de sanatate.

Spalati-va mainile Unii oameni simt dorinta de a se spala de mai multe ori pe zi.
Posibil ca locurile lor de munca sau activitatile pe care le desfasoara sa implice manipularea unor lucruri murdare sau poate isi pot face griji cu privire la contactarea unor boli. Desi nu este nimic in neregula cu incercarea de a mentine mainile curate, daca acest lucru se intampla prea des, determina uscarea pielii acestora. Pentru a combate uscarea pielii mainilor prin spalare, utilizati un sapun delicat, folositi apa calduta, nu folositi miscari bruste si utilizati imediat o crema hidratanta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

 

Taguri: