Cel mai cautat tamaduitor i-a schimbat viata Ritei Muresan

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:47

Creatoarea de moda, Rita Muresan, a dezvaluit in cadrul emisiunii "CanCan TV" despre detalii incredibile despre o experienta care a marcat-o profund.

Rita Muresan a mers in Brazilia, intr-o calatorie spirituala pentru a-l intalni pe John of God sau "Trimisul Domnului". John of God este unul dintre cei mai cunoscuti tamaduitori din lume. La el vin turisti din toate colturile Terrei pentru a fi vindecati de diferite boli. Rita Muresan a stat 3 saptamani in Brazilia, in preajma tamaduitorului. Designerul a declarat ca isi simtea sufletul impovarat.

S-a rugat ca John of God sa-i vindece sufletul si sa-i curete energiile.

Rita a marturisit in cadrul emisiunii ca a suferit foarte mult dupa ce fiica ei cea mare a fost victima unui incident nefericit. S-a simtit vinovata si avea nevoie de sprijin. Rita Muresan a declarat ca John of God i-a aparut in vis. Auzise despre puterile lui. S-a hotarat sa mearga in Brazilia pentru a-l intalni pe renumitul tamaduitor. Pe langa Brazilia, Rita Muresan si-a propus sa viziteze si Peru, India si Bali, tot din motive spirituale.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.