Cel mai de temut adversar al familiei Sargun isi face aparitia! Afla care este planul diabolic al misterioasei femei impotriva dusmanului ei si cum va actiona, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 aug 2018, 13:10

Mama lui Derin, Susan Sahika Henderson, cel mai de temut adversar al familiei Sargun, isi face aparitia.

Guclu este preocupat cu gasirea fostului sot al lui Burcu, de cand a aflat ce suferinta i-a pricinuit acesta iubitei lui. Lui Guclu i se alatura Savas insa, in demersurile lor, cei doi tineri intampina tot soiul de primejdii.

De la ultima intalnire cu Berk, Naz nu isi mai gaseste linistea. Savas nu-si poate stapani furia cand aude ca fratele lui Beliz i-a rapit sora si merge sa il infrunte.

Savas este surprins sa afle ce acuzatii ii aduce Berk lui Yurdal dar si mai surprins va fi atunci cand isi va intalni parintele.

Cel mai de temut adversar al familiei Sargun isi face aparitia. Mama lui Derin, Susan Sahika Henderson este cea care i-a intaratat pe toti, unul impotriva celuilalt, Berk, Beliz, Yurdal, Savas, lucru pe care Yurdal il stie. In foarte scurt timp, toata lumea va afla cat de periculoasa este Susan Sahika si mai ales, pe cine protejeaza aceasta.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.