CEL MAI DORIT ACTOR de la Hollywood, lasat cu ochii in soare de iubita pentru o alta FEMEIE VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:55

Stiri HOT HOT HOT vin de peste Ocean! Penelope Cruz s-a apucat mai nou de muzica si se dezbraca in primul ei clip, Nicole Kidman stie sa dea din fund mai ceva ca o dansatoare de striptease, iar unul dintre cei mai doriti barbati ai Planetei, chipesul Johnny Depp, a fost lasat cu ochii de iubita… pentru o alta femeie!

 Daca Johnny ar fi fost al meu, nu l-as fi lasat pentru nimic in lume! Pe cuvantul meu de cercetasa pestrita!  Johnny Depp a patit-o rau de tot! A fost parasit... pentru o femeie! Dupa o relatie cu nabadai ce a durat 9 luni, frumoasa Amber Heard s-a decis ca-i plac mai mult Evele, decat Adami. S-a aruncat din bratele actorului direct in cele ale modelului francez Marie de Villepin, fiica fostului Prim Ministru al Frantei, Dominique de Villepin.Cele
doua femei isi traiesc acum povestea de iubire la Paris, acolo unde au fost surprinse tinandu-se de mana si plimbandu-se prin magazine. Despre Johnny se aude ca sufera ca un caine. El a crezut ca Amber este femeia vietii lui, motiv pentru care a pus punct relatiei de 14 ani cu Vanessa Paradis, iar acum s-a vazut lasat cu ochii-n soare! Mhaama ce si-a luat-o!

Kim Kardashian, iubita insarcinata a lui Kanye West, sufera de psoriazis, o boala ce duce la aparitia unor pete albe pe piele.
Pana acum, a cheltuit peste 100.000 de dolari pe tot felul de crème si potiuni magice care ar fi trebuit sa o scape de necaz, insa NIMIC nu si-a facut efectul …asta pana cand i-a fost recomandat sa incerce un tratament…MINUNE: laptele matern! Sora ei Kourtney, pentru ca a nascut de curand si inca alapteaza, a fost dispusa sa-si “mulga” sanul DIRECT pe piciorul lui Kim. Laptele proaspat si fierbinte, s-a prelins pe piciorul divei, care spera astfel sa gaseasca vindecare.
Daca petele vor disparea ramane de vazut, insa un astfel de tratament este de-a dreptul INEDIT.

In editia in care gazda de reality-show, Jimmy Kimmel, a fost sechestrat si legat de scaun… actorul Matt Damon a fost acolo sa-i ia locul, iar Nicole Kidman a avut menirea de a-l incinge de-a dreptul. Frumoasa australianca stieee cum sa duca un barbat pe culmi inalte. I-a dansat in poala, iar miscarile incendiare au facut deliciul tuturor barbatilor!


Invitata la Jay Leno Show, Catherine Zeta Jones a vrut sa demonstreze ca frumusetea ei chiar nu e trecatoare.
Si-a scos in evidenta sanii purtand o rochie din dantela neagra, cu un decolteu generos. Nu doar ca l-a facut pe Jay sa inghita in sec, dar l-a lasat si mut de uimire cand a inceput sa declare ca este FOARTE stricta in educatia copiilor. De exemplu, pe Dylan, baiatul ei cel mare, nu l-a lasat sa foloseasca telefonul mobil, pana de curand.


Apetisanta, senzuala si ravasitoare… Astea sunt doar cateva epitete care o pot descrie pe Penelope Cruz, actrita care se dezbraca aproape complet in clipul piesei Decirnos Adios, ce marcheaza debutul ei muzical, alaturi de faimosul
Miguel Bose. Focoasa spaniola ne impresioneaza cu vocea ei, dar mai ales cu imaginilele in care apare doar asa cum numai in vise mai speram…