Cel mai emotionant moment al serii! Ce a dezvaluit Alina despre Mariana, cu ochii in lacrimi, de fata cu toata lumea

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 08 mar 2018, 13:40

Alina, Lupu si Alex Moraru au trait emotii intense in editia de ieri seara: cei trei au fost nominalizati pentru eliminare.

Inainte de a spune cine este cel care se va intoarce in Romania, Cosmin Cernat i-a rugat pe fiecare dintre ei sa vorbeasca despre prieteniile pe care le-au legat la Exatlon.

Cel mai impresionant moment a fost cel al Alinei, care a marturisit ca o leaga o relatie speciala de Mariana si a facut publice o serie de lucruri mai putin stiute despre aceasta.

Iata ce a spus Alina, cu ochii plini de lacrimi:

"La Mariana ma impresioneaza absolut totul! Iar cand spun totul ma refer la faptul cum a fost lasata la orfelinat, incercarea de a fi adoptata, reintoarcerea la mama sa.

"A incercat sa isi intemeieze propria familie, a divortat, s-a apucat de sport, a ajuns la un nivel foarte inalt, niciodata nu s-a dat batuta. Poate scrie nu o carte, ci mai multe despre povestea sa si este o persoana foarte buna, cu un caracter deosebit in acelasi timp! 

"Ma simt foarte norocoasa ca am intalnit-o si, poate ca daca astazi ma mai aflu in acest concurs este datorita ei, pentru ca am avut trei accidentari consecutive, am fost foarte dezamagita si am avut impresia ca corpul meu nu o sa reziste si ca ar fi mult mai bine sa plec. Iar Mariana plangea si imi spunea sa ii promit ca voi ramane!", a spus Alina.

Iata intreg momentul:

 

 

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.