„Cel mai fericit moment din viata mea”. Theo Rose, imagini emoționante din sala de nașteri, alături de Anghel Damian

Author: Andreea Buinoschi

Artista se ocupă în permanență de băiețelul ei, iar familia îi este aproape în perioada de acomodare

Sursa: Instagram

Theo Rose trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, căci l-a adus pe lume pe fiul ei și al lui Anghel Damian. De când a devenit mamă, aceasta le-a  povestit fanilor amănunte despre sarcină și despre naștere, iar, acum, a revenit cu unele dintre cele mai emoționante imagini.

 

Pe data de 14 iunie, Theo Rose a născut. Aceasta l-a adus pe lume pe Sasha Ioan, prin cezariană, deși și-a dorit foarte mult să nască natural. Acum, la două săptămâni distanță de la marele eveniment, aceasta a postat o filmare cu primele momente de viață ale lui Sasha Ioan.

Theo Rose, imagini emoționante din sala de nașteri

Theo Rose a recunoscut de multe ori faptul că cea mai fericită o fac copiii, iar faptul că și ea, acum, îl are pe al ei reprezintă cea mai mare bucurie pentru ea. Artista se ocupă în permanență de băiețelul ei, iar familia îi este aproape în perioada de acomodare.

În ziua în care a născut, artista a filmat câteva momente emoționante, prin care se numără întâlnirea membrilor familiei cu Sasha Ioan și le-a publicat pe contul ei de Instagram, într-o filmare.

Emoțiile erau prezente atât pe chipul ei și pe cel al partenerului, cât și pe cel al membrilor familiei, care au venit să vadă noul membru.

„Acest cantec este al Doinei Spataru. L-am iubit atat de tare ca am asteptat cel mai fericit moment din viata mea ca sa-l pun ca fundal.
Asadar, Sasha- Ioan si primele lui momente de viata, in atentia celor care s-au bucurat de bucuria noastra.


Multumim, Doamne, pentru tot!
Iar voua, tuturor, va dorim ce traim noi!🙏🏽♥️

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Primul mesaj transmis de Lia Bugnar, după ce Theo Rose a născut: „Trebuie protejat”. Fosta iubită a lui Anghel Damian nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume
Acest clip a fost montat de mine:)) Momentele ca acesta sunt de fapt cel mai simplu de redat in imagini daca ele spun un adevar. Acesta este adevarul nostru. Singurul”, a scris aceasta, pe contul ei de Instagram.

Theo Rose s-a temut de operația de cezariană

Theo Rose și-a dorit foarte mult să nască natural, deoarece nu suferise nicio intervenție chirurgicală și nu voia ca cezariana să fie prima dintre ele. Cu toate acestea, înainte de naștere, medicii au sesizat niște riscuri și a fost programată pentru operație. 

Citește și: La ce femei se gândește Anghel Damian, după ce Theo Rose a născut: „Tot ce zic se întoarce împotriva mea”. Artista a povestit totul în mediul online

Aceasta a recunoscut, în urmă cu puțin timp, că ultima zi cu burtica de gravidă a fost una tensionată, deoarece se gândea la operația de cezariană care a speriat-o destul de tare. Ea și Anghel Damian au ieșit în oraș, pentru a lua masa, în încercarea de a se mai relaxa, dar, în același timp, se gândeau cu nerăbdare la momentul în care aveau să își vadă fiul pentru prima oară.