Cel mai GENEROS MILIONAR. Ramai MUT de UIMRE cand vezi ce a facut pentru localnicii din satul natal. Gestul lui i-a EMOTIONAT pana la lacrimi!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 01 oct 2020, 17:45

Milionarul chinez, Xiong Shuihua, in varsta de 54 de ani, a devenit cunoscut in lume drept cel mai generos milionar.

Barbatul a daramat toate casele pipernicite si colibele din lemn din satul natal si a construit in locul acestora un cartier rezidential luxos cu apartamente spatioase pentru toti locuitorii. Toate astea pe gratis! Gestul lui a impresionat o lume intreaga! Oamenii din satul natal au fost emotionati pana la lacrimi de gestul lui extrem de generos.

Iar asta nu e tot! Famillilor pe care le-a cunoscut si care s-au purtat frumos cu el pe cand era doar un copil, le-a rasplatit bunatatea construindu-le vile ca niste adevarate palate.

Generozitatea lui nu s-a oprit aici! Xiong Shuihua a construit si o cantina care ofera gratuit mese persoanelor varstice sau celor nevoiasi.

Cinste lui! Asa oameni mai rar! Multi uita de unde au plecat, insa Xiong Shuihua a declarat pentru Daily Mail ca nu este genul acela de om.


Sursa foto: dailymail.co.uk

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.