Cel mai grav accident de circulatie din ultimii ani la Constanta! 21 de persoane au ajuns la spital, dupa ce soferul unui autoturism a lovit un microbuz

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:57

E haos in strada! Pompieri, medici si asistente nu mai stiu incotro sa se imparta: 21 de persoane au nevoie de ajutorul lor.

Operatiunea de salvare e cea mai grea, ca numar de victime: priviti numai cati salvatori participa- 8 pompieri si 3 cadre medicale scot pe targa o femeie. Au gasit-o prinsa intre scaunele pentru calatori, biata femeie a avut ghinionul sa plece la munca tocmai cu microbuzul implicat in accident. La cativa pasi distanta, o alta ranita este dusa pe brate de pompieri pana la ambulanta.

Calatorii care se duceau de dimineata spre locurile de munca au luat drumul spitalului! S-au trezit captivi in microbuzul izbit din senin de-o masina, a carui sofer ar fi sfidat toate semnele de

circulatie! A fost o adevarata desfasurare de forte a autoritatilor. Aproape toate masinile de salvare au fost trimise la locul accidentului: zece ambulante si doua echipaje SMURD de descarcerare.

N-aveai loc sa arunci un bat pe holurile spitalului. 20 de persoane au venit pentru investigatii medicale. Unele, pe targa ambulantei, altele, pe propriile picioare. Soferul care ar fi provocat totul a scapat fara o zgarietura! S-a ales, in schimb, cu un dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala.

##VIDEO131348##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”