„Cel mai greu lucru” Vlăduța Lupău a făcut anunțul în miez de noapte!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 23 sep 2022, 10:59

Vlăduța Lupău și soțul ei se află în toiul pregătirilor pentru botezului fiului lor. Iată ce anunț uluitor a făcut celebra artistă în miez de noapte.

Vlăduța Lupău face parte din categoria celor mai talentate și apreciate artiste de muzică populară și de petrecere din România, care se bucură de mare succes încă de la debutul ei pe piață muzicală. De curând, celebra cântăreața și soțul ei, Adi Rus, au devenit părinții unui băiețel, care le-a adus în suflete mare fericire și împlinire și le-a schimbat total viață, devenind o familie superbă.
În prezent, cei doi soți se află în toiul pregătirilor intense pentru botezul micuțului Iair și în paralel aceștia s-au mutat și în casă nouă așa cum aveau plănuit.

Iată ce mesaj le-a transmis artista pe contul ei de socializare fanilor ei.

„Cel mai greu lucru” Vlăduța Lupău a făcut anunțul în miez de noapte

Vlăduța Lupău trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, deoarece, de aproximativ două luni, a devenit mămică, după multe încercări eșuate. De curând, celebra artistă a anunțat că ea și soțul ei au început pregătirile pentru botezul fiului lor, deoarece își doresc să organizeze o petrecere mare și frumoasă, la care să aibă alături rude și prieteni apropiați.

Citeste si: Cum arată noua casă a artistei Vlăduța Lupău! Iată primele imagini spectaculoase din locuința în care îndrăgita cântăreață se va muta împreună cu familia sa, înainte de botezul micuțului Iair!

Îndrăgita cântăreață nu s-a sfiit să le împărtășească fanilor ei încă de la naștere imagini cu micuțul Iair și continuă să le arate pas cu pas cum decurg pregătirile pentru marele eveniment din viață lor, care va avea loc săptămâna viitoare.

Noaptea trecută, Vlăduța Lupău a publicat pe contul ei de Instagram un scurt filmuleț în care își anunță urmăritorii că nu doarme încă deoarece se ocupă de realizarea listei cu invitații ce vor participa la botezul micuțului Iair.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu știu ce faceți voi la ora aproape unu noaptea, dar eu fac lista cu invitați, așezatul la mese pentru botezul nostru de marți! Și mi se pare super greu! Este primul și ultimul nostru mare eveniment așa că sper să nu va încurc dragi prieteni! Să nu va uit, să nu va încurc! Să nu va placă cu cine v-am pus la masă! Of, ce greu este!”, a

transmis Vlăduța Lupău.

Citeste si: Vlăduța Lupău este în toiul pregătirilor pentru botez. Când va avea loc marele eveniment: ”Astăzi este tot o zi specială”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.